fbpx

Ανακαίνιση Σπιτιού στο Κολωνάκι

anakainisi kouzinas fouskas

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε ένα ακόμη έργο στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και μας δικαίωσε όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες για την συγκεκριμένη ανακαίνιση σπιτιού. Το διαμέρισμα άλλαξε ριζικά!

Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις έγιναν από την αρχή σύμφωνα με τις ανάγκες της σημερινής εποχής και του πελάτη. Χρειάστηκε ένα wc για τους ξένους και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένας χώρος στον κεντρικό άξονα του σπιτιού και σε αυτόν έγινε ένα όμορφο wc. Το μπάνιο ανακαινίστηκε με τη σειρά του και τοποθετήθηκε μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από τζάμι ανοιγόμενο.

Στο μπάνιο και το wc τοποθετήθηκαν κρεμαστές λεκάνες με εντοιχισμένα καζανάκια, ενώ στο πρώτο τοποθετήθηκαν εντοιχισμένα στοιχεία στην ντουζιέρα. Η ανακαίνιση μπάνιου ολοκληρώθηκε με τους όμορφους συνδυασμούς των πλακιδίων. Τα παλαιά εξωτερικά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου σε λευκή απόχρωση.

Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με τοποθέτηση εσωτερικών πορτών με πόρτες laminate και μίας πόρτας ασφαλείας στην κεντρική είσοδο. Τα ξύλινα δάπεδα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν, ενώ στο υπόλοιπο σπίτι τοποθετήθηκε βινυλικό δάπεδο σε απόχρωση ξύλου. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την κατασκευή νέων σύγχρονων ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.

Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε λευκές αποχρώσεις που έδεσαν απόλυτα με τα χρώματα του ξύλου. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε να δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο νέο τους σπίτι!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Μοιραστείτε το!
Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

10 Ιουλίου 2020