Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων – Τουριστικών Καταλυμάτων

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις ανακαίνισης και επανάχρησης χώρων φιλοξενίας. Η εμπειρία μας και οι γνώσεις σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και χρήσης υλικών μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε διεκπεραιώσεις ιδιαίτερων κτιριακών μονάδων όπως τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τα καταλύματα, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα κ.ά. με άριστα αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός προγράμματος ανακαίνισης σε μια ξενοδοχειακή μονάδα για να έχουν επιτυχία θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να ξέρουν και να συμφωνούν με τους στόχους που έχουν βάλει.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις ξενοδοχείων από την αρχή μέχρι το πέρας της διαδικασίας και ανάλογα με τα ιδιαίτερα προβλήματα της κάθε επιχείρησης οργανώνει χρονοδιάγραμμα εξέλιξης των εργασιών.

Τα βήματα εξέλιξης και αποπεράτωσης ενός έργου ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων κάθε τύπου βασίζεται πάνω στα γενικότερα βήματα – στάδια ανακαίνισης και είναι τα παρακάτω:

  • Ανάλογα με το ποσό που διαθέτει ο κάθε επιχειρηματίας, το χρόνο και το αποτέλεσμα που θέλει για τους πελάτες του, καθορίζουμε τους στόχους για το τελικό προϊόν της ανακαίνισης.
  • Γίνεται καταγραφή του χώρου και λεπτομερής αποτύπωση των διαστάσεων και της υπάρχουσας κατάστασης όσον αφορά τα πατώματα, τους τοίχους, τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά κ.α.
  • Εκπονούνται τα αρχιτεκτονικά σχέδια και όλες οι απαραίτητες μελέτες (μελέτη φωτισμού, τοπογραφικά διαγράμματα όπου χρειάζεται κ.ά.) από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας. Επιπλέον παρουσιάζουμε και τρισδιάστατες απεικονίσεις του χώρου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και κατανόηση του τελικού στόχου-αποτελέσματος.
  • Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα καθώς και η διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων γίνεται από έμπειρους αρχιτέκτονες και στόχο έχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα με χαρακτήρα και προσωπικό στυλ που θα αντιπροσωπεύει στο μέγιστο βαθμό το γούστο σας και θα εξυπηρετεί πλήρως τους πελάτες σας.
  • Τα εξειδικευμένα συνεργεία θα εφαρμόσουν με συνέπεια  τα νέα κατασκευαστικά σχέδια και θα τοποθετήσουν με επιμέλεια όλα τα απαραίτητα υλικά και έπιπλα που θα πρέπει να ενταχθούν στο χώρο. Οι συνεργάτες μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες στο χρόνο που έχει καθοριστεί και με τρόπο που διευκολύνει την άμεση λειτουργία της επιχείρησής σας.

Τι Αναλαμβάνουμε στην Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου και DesignΗ εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των σχεδίων μελέτης των χώρων της επιχείρησης σας και την τοποθέτηση- εγκατάσταση υλικών αρίστης ποιότητας, επώνυμα και μοντέρνα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή απόδοση των στόχων που θέτουμε στην αρχή σε μία ανακαίνιση ξενοδοχείου και ένα ιδανικό αισθητικό και κατασκευαστικό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Η εμπειρία στις ανακαινίσεις και στον τομέα των κατασκευών καθώς και οι γνώσεις της ομάδας μας (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.ά.) στο σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, στον ενεργειακό σχεδιασμό και στην διακόσμηση, αναλαμβάνει και εγγυάται την καλύτερη συνεργασία με στόχο την αποφυγή διαφόρων παραλείψεων, λαθών ή απρόβλεπτων καταστάσεων που μπορεί να κοστίσουν στην επιχείρησή σας χρήμα αλλά και πολύτιμο χρόνο.

Ο καθορισμός του στόχου και των σταδίων της ανακαίνισης μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο στην εξέλιξη του σχεδίου ανακαίνισης και να σας ενημερώνουμε για κάθε στάδιο εργασιών ενώ ταυτόχρονα συνεννοούμαστε και επικοινωνούμε για οτιδήποτε σας προβληματίζει. Η επικοινωνία με τους υπευθύνους μηχανικούς  είναι άμεση και διαρκής με σκοπό τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και κατανόηση κάθε βήματος βελτίωσης του χώρου σας.

Η ανακαίνιση ξενοδοχείου σας βασίζεται στο σωστό σχεδιασμό όχι μόνο σε χρονικό επίπεδο αλλά κυρίως σε επίπεδο που να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις τις εποχής μας. Επιτακτική ανάγκη λοιπόν είναι η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου διότι βελτιώνει αισθητά τις  συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό αλλά ταυτόχρονα μειώνονται και τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης με αποτέλεσμα να έχετε κέρδος στην επιχείρησή σας. Για να εξασφαλίσετε την μέγιστη δυνατή απόδοση φυσικά υπάρχουν πολλοί τρόποι όπως τοποθέτηση θερμοπροσόψεων, σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων, κ.ά.

Ανάλυση των έξι σημαντικών εννοιών μιας ολοκληρωμένης ανακαίνισης Ξενοδοχειακών μονάδων

ΣΤΟΧΟΣ

Οι ξεκάθαροι στόχοι είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο, έτσι ώστε ένα σχέδιο ανακαίνισης να μπορεί να ξεκινήσει και κατά συνέπεια να υλοποιηθεί. Οι στόχοι έχουν να κάνουν με το χρόνο υλοποίησης, το κόστος και την ποιότητα.

ΧΡΟΝΟΣ

Ο χρόνος συμπεριλαμβάνει τη στιγμή που γίνεται η αρχική προσέγγιση του χώρου, το σχεδιασμό της ανακαίνισης, την εξέλιξη των εργασιών και την ολοκλήρωσή τους.

ΚΟΣΤΟΣ

Πολύ σημαντική διαδικασία είναι ο ξεκάθαρος ορισμός των ορίων της χρηματικής επένδυσης στην ανακαίνιση και ο καθορισμός των παραγόντων που την καθορίζουν όπως το κόστος σχεδιασμού, κατασκευής και λειτουργίας. Πριν καθορίσουμε τα χρηματικά όρια απαραίτητο είναι να αξιολογήσουμε αν θα έχουμε οικονομικό όφελος μετά από την ανακαίνιση της επιχείρησης και φυσικά αν το κέρδος θα καλύψει το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ξεκάθαρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος αλλά και η δέσμευση για αυτό αποτελούν για την εταιρεία μας πολύ βασικά σημεία ενός ολοκληρωμένου πακέτου ανακαίνισης ενός ξενοδοχειακού χώρου.  Η ποιότητα του τελικού προϊόντος και τα στάνταρ που θέτει ό κάθε επιχειρηματίας πρέπει να καθοριστούν από την αρχή. Η εταιρεία μας διαχειρίζεται αυτά τα θέματα διεξοδικά για ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους και αποδέκτες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Εφόσον καθοριστούν όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές του σχεδίου ανακαίνισης θα πρέπει να καθοριστεί πλήρως η κατάσταση του ακινήτου. Αυτό μπορεί να γίνει με ακριβή αποτύπωση από τους μηχανικούς της εταιρείας μας και με τεχνική έκθεση αυτών ως προς την κατάσταση του ακινήτου. Φυσικά αυτή η διαδικασία θα ξεκαθαρίσει ποια σημεία χρειάζονται προσοχή και που πρέπει να επέμβουμε αλλά και ποια σημεία δεν έχουν κατασκευαστικά προβλήματα και συνεπώς θα μας γλιτώσουν από το επιπλέον κόστος. Η διαδικασία ελέγχου του χώρου όσον αφορά την υφιστάμενη κατάσταση της κατασκευής πρέπει να γίνεται από την αρχή διότι είναι απαραίτητη για την αποφυγή λαθών κατά τη διάρκεια του έργου και συνεπώς την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Η ομάδα σχεδιασμού είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια εξέλιξης του πλάνου ανακαίνισης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία της ανακαίνισης είναι η προσφορά, ο προγραμματισμός και η κατασκευή. Εμπιστευτείτε εταιρείες με εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης. Οι συνεργάτες πρέπει να είναι έμπειροι επαγγελματίες και να δίνονται άμεσα λύσεις σε θέματα που μπορεί να προκύψουν κυρίως στην αρχή ενός πλάνου ανακαίνισης. Η ετοιμότητα και οι γνώσεις είναι πολύ σημαντικά για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ξεκινώντας από την παραγγελία των υλικών πρέπει όλα να προγραμματιστούν ώστε να είναι στην ώρα τους και εκεί που πρέπει.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Για να είναι ένα πλάνο ανακαίνισης μέσα στον προϋπολογισμό και στον διαθέσιμο χρόνο είναι πολύ σημαντικά τα εξής:

  • Η ουσιαστική επικοινωνία της εταιρείας με τον ιδιοκτήτη σε επίπεδο που να δίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά λύσεις με γνώμονα το συμφέρον της επιχείρησης.
  • Η μεθοδικότητα και η οργάνωση της εταιρείας και των συνεργατών θα λειτουργήσει μόνο ευεργετικά για την επιχείρησή σας και το πορτοφόλι σας.
  • Η προστασία των κατασκευών και η καθαριότητα των χώρων σε κάθε στάδιο εργασιών είναι εξίσου σημαντικά για την εταιρεία μας και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή αυτών των κανόνων.

Η εταιρεία μας είναι  δίπλα σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αναβάθμιση και ανακαίνιση της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση www.anakainisispitiou.gr για να οργανώσουμε το πλάνο αναβάθμισης του ξενοδοχείου σας.