Η Fouskas Construction κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του σπιτιού σας!

κατασκευη σπιτιου Από την Fouskas Construction

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για το επόμενο έργο σας

κατασκευη σπιτιου – Χτίσιμο σπιτιού

Διαθέτετε  το οικόπεδο και ψάχνετε ειδικούς για την κατασκευή της κατοικίας  σας; Καλωσορίσατε στην Fouskas Construction! Εξειδικευμένοι τεχνικοί με εμπειρία αναλαμβάνουν την κατασκευή της οικίας σας με έμφαση στην ποιότητα. Ως εταιρεία αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της κατασκευής της οικίας σας δίνοντας σας το κλειδί στο χέρι.

Το χτίσιμο ενός σπιτιού είναι στη συνείδησή μας συνυφασμένο με το χτίσιμο της ζωής μας.  Η διαδικασία ανέγερσης λοιπόν οφείλει να δημιουργεί ένα αίσθημα ευδαιμονίας στον μελλοντικό ιδιοκτήτη και όχι  άγχος και ανασφάλεια. Αναλαμβάνουμε έργα υψηλών προδιαγραφών και σας προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της κατασκευής κατοικιών.

Η κατασκευή ενός κτιρίου από τη φύση της είναι ένα απαιτητικό τεχνικό έργο το οποίο χρειάζεται γνώση, εμπειρία και μελέτη όλων των λεπτομερειών του εις βάθος. Η επίβλεψη όλης της διαδικασίας της κατασκευής γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς και επαγγελματίες στον χώρο της κατασκευής κτιρίων.

Κατασκευή Μονοκατοικίας

Η Fouskas Construction συνιστά μια εταιρεία η οποία εδώ και πολλά έτη ξεχωρίζει στον χώρο των ανακαινίσεων αλλά και της δημιουργίας μονοκατοικιών. Για μας η ανάληψη της κατασκευής της μονοκατοικίας σας αποτελεί μια υπόσχεση ότι θα οικοδομήσουμε ένα μέρος μέσα στο οποίο εσείς και η οικογένεια σας θα νιώθετε όμορφα και ευτυχισμένοι. Αναλαμβάνουμε από την αρχή ως το τέλος όλη την διαδικασία και βρισκόμαστε δίπλα σας για να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία και όνειρο.

Η κατασκευή της μονοκατοικίας σας περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια ΠΡΙΝ την έναρξη των εργασιών:

 1. Συζήτηση για το πώς έχετε φανταστεί την μονοκατοικία σας
 2. Καθορισμός του μεγέθους που θέλετε να είναι και των αναγκών σας
 3. Επιλογή του ύφους και του design που θέλετε να φέρει( μοντέρνο, βιομηχανικό, κλασικό κ.α.)
 4. Ενημέρωση για το κόστος κατασκευής
 5. Πλήρη αποτύπωση μέσω 3D σχεδιασμού της πρότασης μας
 6. Συμφωνία και έναρξη εργασιών
 7. Αποτύπωση κάθε σταδίου της δόμησης και διαμόρφωσης της μονοκατοικίας σας με χρονοδιάγραμμα

Αφού ολοκληρωθούν τα άνωθεν σημαντικά βήματα η μονοκατοικία σας θα αρχίσει να παίρνει μορφή. Τα βήματα που θα ακολουθηθούν είναι αυτά που η εταιρεία μας πραγματοποιεί για την δόμηση και ανέγερση κάθε έργου της. Σημασία για μας έχει να αποτυπώσουμε τις επιθυμίες σας και να εστιάσουμε στο πως η μονοκατοικία σας θα γίνε ένας χώρος μέσα στον όποια θα κινήστε άνετα, θα νιώθετε χαλαροί και ασφαλείς και εκεί όπου μια σειρά από όμορφες στιγμές θα λάβουν χώρα.

Κόστος κατασκευής

Όπως σε κάθε κτίριο που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε έτσι και για την δική σας μονοκατοικία συζητάμε για το κόστος κατασκευής αυτής και για τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μας. Για μας είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε  σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να ακούσουμε το όνειρό σας για το πώς θέλετε να είναι η μονοκατοικία σας.

Δίνουμε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις 

Η εταιρεία μας συζητάει μαζί και σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή λύση καθώς και προσφορά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η απόφαση οικοδόμηση μιας κατοικίας, ενός χώρου μέσα στον οποίο έχετε ονειρευτεί να ζείτε εσείς και η οικογένειας σας. Η μονοκατοικία σας μπορεί να είναι το εξοχικό σας σπίτι ή και η μόνιμη οικία σας.

Αυτό αποτελεί για μας τον πυρήνα μας, για αυτό και σεβόμαστε πάντα κάθε πελάτη μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας καθώς και τις συνθήκες της εποχής μας. Δίνουμε πάντα την δυνατότητα καταβολής του χρηματικού πόσου υπό συμφωνημένες περιόδους. Υπογραφούμε μαζί σας μια έντιμη συμφωνία και μένουμε πιστή σε αυτήν.

Πιο αναλυτικά:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας
 • Συζητήστε μαζί μας για τα στοιχεία που θέλετε να έχει η μονοκατοικία σας
 • Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας
 • Εμείς θα σας κάνουμε την πρόσφορα μας και θα σας ενημερώσουμε για τα πακέτα μας
 • Σας προσφέρουμε ενημέρωση για τις δυνατότητες και επιλογές εξόφλησης
 • Η συμφωνία που θα υπογραφεί, θα τηρηθεί και από τις δύο πλευρές και θα περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα στάδια της διαδικασίας και του τρόπου και χρόνου εξόφλησης

Δείτε τα βασικά στάδια στη διαδικασία της οικοδόμησης του σπιτιού

1. Πριν το χτίσιμο

Πριν το χτίσιμο ενός σπιτιού είναι απαραίτητο να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την κατασκευή ενός σπιτιού υψηλών προδιαγραφών με αντοχή στον χρόνο. Η λέξη κλειδί είναι η σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη. Ενώ όλες οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες και έχουν ως βάση τους την αξιοπιστία απέναντι σε κάθε πελάτη μας.

Πάμε να δούμε όμως τι περιλαμβάνει η διαδικασία αυτή:

 • Τοπογραφική
 • Αρχιτεκτονική
 • Στατική και αντισεισμική
 • Θερμομόνωσης
 • Πυροπροστασίας
 • Ενεργειακής αυτονομίας
 • Μηχανολογικών, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων (θερμομόνωση, πυροπροστασία, ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση, κλιματισμός, φυσικό αέριο)
 • Έλεγχος και ασφάλεια του κτιρίου-αυτοματισμοί-ηλεκτρονικά συστήματα ( αφορά συστήματα θέρμανσης, φωτισμού, κλείδωμα παραθύρων κλπ).

Επιπλέον μια μελέτη που αφορά τη σύσταση του εδάφους θεωρείται εξαιρετικής σημασίας καθώς αφορά το κόστος της θεμελίωσης αλλά και την έκταση της διαμόρφωσης και προετοιμασίας του χώρου (χωματουργικές εργασίες κλπ). Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δίνεται έμφαση στην προετοιμασία της οικοδομικής διαδικασίας μέχρι και την τελική παράδοση του εκάστοτε έργου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οποιαδήποτε παράλειψη, αμέλεια ή έκπτωση στην ποιότητα των μελετών αυτών σημαίνει καθυστέρηση, αμφιβολία για το επιθυμητό αποτέλεσμα και αναθεώρηση εξόδων πέραν των προϋπολογισμένων στην τελική παράδοση του έργου.

2. Κατά τη διάρκεια

Μια μόνο έννοια διέπει αυτό το στάδιο της κατασκευής. Ποιότητα. Ποιότητα σε όλους τους τομείς. Άρρηκτα συνδεδεμένη βέβαια με την ποιότητα και τη πληρότητα της μελέτης, της ενεργειακής απόδοσης του έργου και της δημιουργίας κτηρίων και πιο συγκεκριμένα κατοικιών.

Ποιοι είναι αυτοί οι τομείς;

Ως επί το πλείστων είναι οι αφανείς εργασίες που κάνουν τη διαφορά:

 • Τα θεμέλια και η σημασία όλης της οικοδομικής διαδικασίας
 • Ο σκελετός της οικοδομής
 • Οι τοίχοι
 • Οι σωληνώσεις
 • Τα δίκτυα

Καίριας σημασίας για τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη κατασκευή είναι η επίβλεψη. Τι σημαίνει σωστή επίβλεψη; Σημαίνει εφαρμόζω τις προδιαγραφές της μελέτης. Άξιο αναφοράς είναι πως πέραν της χρησιμότητας της επίβλεψης ως διαδικασίας απαγορεύεται από τη νομοθεσία η εκτέλεση εργασιών χωρίς επιβλέποντα μηχανικό.

Ξεχωριστό κεφάλαιο της  κατασκευαστικής διαδικασίας αποτελεί η αντισεισμική προστασία. Ειδικά στη χώρα μας η οποία είναι η πρώτη στην Ευρώπη σε σεισμική δραστηριότητα. Πώς διασφαλίζουμε την αντοχή ενός κτιρίου στους σεισμούς; Με τη στατική και την  αντισεισμική μελέτη.

Σύμφωνα και με το Νέο Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΝΕΑΚ) οι βασικοί πυλώνες της αντισεισμικής μελέτης είναι:

 • Η αντοχή του εδάφους
 • Η θεμελίωση
 • Η συμμετρία
 • Η ποιότητα των υλικών
 • Ο τρόπος δόμησης

Κλείνοντας, δίνουμε πολύ έμφαση στην έννοια της ασφάλειας. Οποιαδήποτε απόκλιση από τους κανονισμούς ασφαλείας που υποδεικνύει ο υπεύθυνος μηχανικός αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος  για το εργοτάξιο και οι συνέπειες ίσως είναι ανυπολόγιστες.

3. Οι Τελικές διαδικασίες κατασκευής

Όταν όλες οι διαδικασίες ολοκληρωθούν και το κτίριο θεωρείται πλέον κατοικήσιμο τότε συντάσσεται από το μηχανικό μια μελέτη/δήλωση σχετικά με την τήρηση των κανόνων κατά τη διάρκεια των εργασιών καθώς και για την τήρηση των αναγραφόμενων στην άδεια της οικοδομής στοιχείων.

Πέραν όμως των γραφειοκρατικών θεμάτων έμφαση πρέπει να δοθεί σε μια σειρά από τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως τον περίγυρο της οικίας. Η παράδοση του έργου για μας πρέπει αν γίνεται έχοντας καλύψει κάθε εκκρεμότητα και διαδικασία εξολοκλήρου.

Ενδεικτικά: περίφραξη, πισίνα, αποθήκη. Απαιτούν και αυτά τις κατάλληλες μελέτες από τον μηχανικό όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα κομμάτια του σπιτιού. Δείτε αναλυτικά τα στάδια κατασκευής σπιτιού εδώ.

Πώς στην Fouskas Construction πετυχαίνουμε  στην κατασκευή του ιδανικού σας σπιτιού;

 

Όλοι ξεκινούν με το όνειρο να έρθει εκείνο το -πρώτο-πρωινό που θα απολαύσουν τον καφέ τους στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Μέσα σε ένα χάος αποφάσεων και διαδικασιών μία είναι η καθοριστική στιγμή. Η επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας-μηχανικού.

Εμπιστευτείτε την Fouskas Construction επειδή:

 • Έχουμε διεκπεραιώσει πάνω από 120 projects κατασκευής και ανακαίνισης σπιτιών
 •  Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη
 •  Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο
 •  Τηρούμε πάντα τις προδιαγραφές που απαιτούνται περί ασφάλειας αδειών
 •  Προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και σας παραδίδουμε το έργο σας με το κλειδί στο χέρι
 •  Ο συνδυασμός ποιότητας τιμής και αξιοπιστίας είναι το τρίπτυχο της επιτυχημένης κατασκευής

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί σας για την κατασκευή του νέου σας σπιτιού!

Η εταιρείας μας έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διευθετούμε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη γραφειοκρατία γρήγορα, έξυπνα και οικονομικά.

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον πελάτη που στόχο έχουν να του δημιουργήσουν ένα κλίμα ασφάλειας για την επιλογή του και ικανοποίησης για το τελικό αποτέλεσμα.