Εγγύηση Έργου από την Fouskas Construction

 

Η FOUSKAS CONSTRUCTION είναι μία τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης. Επειδή χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας και προδιαγραφών υλικά μπορούμε να σας καλύψουμε με την παρούσα γραπτή εγγύηση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η γραπτή εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας αφορά ολόκληρη την κατασκευή ή ανακαίνιση από την αρχή μέχρι το πέρας της.

Κάθε έργο κατασκευής ή ανακαίνισης που αναλαμβάνει η εταιρεία μας είναι αποτέλεσμα τριών συστατικών, της ποιότητας υλικών, της τεχνογνωσίας και της σωστής κατάρτισης της ομάδας που θα εργαστεί για το συγκεκριμένο έργο.

Η Fouskas Construction μπορεί να εγγυηθεί την τήρηση χρονοδιαγράμματος και να παραδώσει το εργο στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Πριν ξεκινήσουμε ένα έργο κατασκευής ή ανακαίνισης συντάσσουμε μία οικονομοτεχνική προσφορά που ακολουθείται από μία λεπτομερή συγγραφή υποχρεώσεων. Με αυτόν τον τρόπο η τιμή είναι ‘’κλειδωμένη’’ και δε μπορεί να τροποποιηθεί εκτός αν γίνει κατά τη διάρκεια του έργου μία συμπληρωματική προσφορά σε συμφωνία με τον πελάτη.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω η Fouskas Construction καλύπτει το έργο κατασκευής ή ανακαίνισης με γραπτή εγγύηση 5 ετών για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών καθώς και για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει για την τελειοποίησή του αλλά και τη σωστή λειτουργία αυτών. Επίσης εγγυάται τη συνεχή επίβλεψη και επιστασία όταν και όποτε χρειάζεται από κάποιον υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό της εταιρείας μας.

Οι παραπάνω εγγυήσεις δεν ισχύουν σε περιπτώσεις που αφορούν κακή μεταχείριση από τον πελάτη, σε φυσιολογική φθορά αναλώσιμων και υλικών, επέμβαση τρίτων πέρα από την ομάδα της εταιρείας μας και τέλος σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμό, φωτιά, πλημμύρα κτλ.

Τέλος για να ισχύουν οι παραπάνω εγγυήσεις θα πρέπει να υπάρχουν και οι παρακάτω δεσμεύσεις από τον πελάτη.

-τήρηση του συμφωνητικού σχετικά με τις χρηματικές καταβολές

-εξόφληση του συμφωνηθέντος ποσού με την παράδοση του έργου κατασκευής ή ανακαίνισης

-επικοινωνία μόνο με ένα άτομο υπεύθυνο από την πλευρά του πελάτη για να μην υπάρχουν παρανοήσεις

-επικοινωνία μόνο με τον επικεφαλή και υπεύθυνο της εταιρείας μας και όχι με κάποιο από τα συνεργεία.

Τέλος αν γίνει κάποια αλλαγή ή μετατροπή από τον πελάτη και αφού δημιουργηθεί συμπληρωματική προσφορά θα υπάρξει πλέον νέο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί σας για οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης ή κατασκευής!

Η εταιρείας μας έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διευθετούμε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη γραφειοκρατία γρήγορα, έξυπνα και οικονομικά.

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον πελάτη που στόχο έχουν να του δημιουργήσουν ένα κλίμα ασφάλειας για την επιλογή του και ικανοποίησης για το τελικό αποτέλεσμα.