Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα (Γαλάτσι)

Ανακαίνιση Μικρού Σπιτιού στην Αθήνα (Γαλάτσι)

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε μία ακόμη ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα, αφού επισκεπτήκαμε το διαμέρισμα της οικογένειας και συζητήσαμε μαζί τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες της. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες!

Καταρχάς άλλαξαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τοποθετήθηκε ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού στο διαμέρισμα της εταιρείαε Paradox. Αποξηλώθηκαν όλα τα πλακάκια από το εσωτερικό διαμέρισμα και τα μπαλκόνια και τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε απομίμιση ξύλου και έδωσαν ένα όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα.

Η κουζίνα αντικαταστάθηκε με μία νέα κουζίνα από βακελίτη σε μία όμορφη διχρωμία, ενώ ο φούρνος έγινε σε στήλη ξεχωριστά από την εστία. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου όπου η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα και τοποθετήθηκαν εντοιχισμένες μπαταρίες με ένα καπέλο για ντουζ στην οροφή τύπου rain. Δημιουργήθηκε χτιστός πάγκος με επιτραπέζιο νιπτήρα, ενώ τοποθετήθηκε κρεμαστή λεκάνη με εντοιχισμένο καζανάκι της εταιρείας Geberit.

Τα παλαιά κουφώματα αλουμινίου αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Alumil καθώς τοποθετήθηκαν και σίτες. Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίζεται με την κατασκευή εσωτερικών πορτών και ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.

Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος σε όμορφες αποχρώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεργαστούμε και ευ΄χομαστε να έχουν μία όμορφη διαμονή στο νέο τους σπίτι.

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

6 Νοεμβρίου 2017