Στην εποχή του Airbnb ο στόχος οποιασδήποτε επένδυσης σε ακίνητα είναι η αύξηση της αξίας. θέλετε να αξίζει περισσότερο το ακίνητο σας από όταν το αγοράσατε. Υπάρχουν τρόποι χαμηλού κόστους για την προσθήκη αξίας και υπάρχουν πιο ακριβές επενδύσεις και σε βάθος ανακαίνιση σπιτιού που μπορεί να γίνει. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές, τόσο σε χαμηλό όσο και σε υψηλό κόστος, για την αύξηση της αξίας της ιδιοκτησίας σας. Υπάρχουν απλά πράγματα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ακινήτου, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει την αξία της ιδιοκτησίας του.

Μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να γίνει εύκολα και με χαμηλό κόστος, δημιουργώντας μια σημαντική διαφορά στον τρόπο παρουσίασης της ιδιοκτησίας σας στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Καθαρισμός: Βεβαιωθείτε ότι η ιδιοκτησία σας είναι καθαρή και με αυτό τον τρόπο θα έχει άμεση απόδοση της αξίας της ιδιοκτησίας σας. Αυτό περιλαμβάνει τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό της. Τα σκουπίδια, οι βρωμιές και οι περίεργες οσμές δεν είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Βάψιμο: Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα φρέσκο ​​στρώμα βαφής. Μπορεί να αναβιώσει και να λαμπρύνει ένα κουρασμένο χώρο. Τα ουδέτερα χρώματα είναι πάντα ελκυστικά.

Μικρές λεπτομέρειες: Μερικά στρατηγικά τοποθετημένα φυτά, ένα νέο γραμματοκιβώτιο, εξωτερικά φώτα ή ρολά μπορούν να κάνουν την περιουσία σας πιο φιλόξενη χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Η αλλαγή ενός κουμπώματος, του διακόπτη φωτός, της χειρολαβής του ντουλαπιού ή ακόμα και ενός φωτιστικού είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσετε μια νέα πνοή σε ένα χώρο.

Διακοσμητικές παρεμβάσεις: Η αποσύνδεση ενός χώρου, δίνοντας σε κάθε δωμάτιο μια ξεχωριστή λειτουργία μπορεί να προσθέσει αξία επειδή πολλοί αγοραστές δεν έχουν τη φαντασία να διαμορφώσουν τον χώρο όταν κάνουν την έρευνα τους. Η σωστή τοποθέτηση των επίπλων, το μέγεθος των επίπλων και η ποσότητα των επίπλων είναι επίσης καθοριστικής σημασίας παράγοντες.

Προσθέστε Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες: Μπορείτε να δώσετε σε ένα βαρετό δωμάτιο κάποιο χαρακτήρα, προσθέτοντας μια καρέκλα ή ένα αξεσουάρ δωματίου.

Αλλαγή / Προσθήκη παραθύρων ή Πόρτες: Αυτή είναι μια πολύτιμη προσθήκη. Όχι μόνο βελτιώνει την αισθητική του σπιτιού, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει τον θόρυβο στο σπίτι, να μειώσει τους λογαριασμούς θέρμανσης και τους λογαριασμούς ψύξης και να αυξήσει το φυσικό φως μέσα στο σπίτι. Οι  πόρτες που οδηγούν στην αυλή προσδίδουν κομψότητα, ανοίγουν το χώρο και επιτρέπουν στο φως να εισέλθει στο ακίνητο. Οι φεγγίτες μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν να φωτιστούν χώροι που ενδέχεται να μην έχουν παράθυρα ή φυσικό φως. Η σωστή τοποθέτηση παραθύρων και θυρών μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επισημάνετε μια όμορφη άποψη ότι η ιδιοκτησία σας μπορεί να έχει ή να ελαχιστοποιήσει μια εικόνα που δεν είναι τόσο επιθυμητή, ​​όπως ένας τοίχος από τούβλα ή μια θέα δεξιά στο σπίτι του γείτονά σας.

Αλλαγή δαπέδων: Είτε πρόκειται για laminate ή προσθήκη σκληρού ξύλου ή πλακιδίων, το σίγουρο είναι ότι η ανανέωση των δαπέδων προσθέτει αξία σε μια ιδιοκτησία.

Μείωση θορύβου: Οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται ότι το σπίτι τους είναι μια όαση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη μείωση του θορύβου, όπως η προσθήκη μόνωσης, η τοποθέτηση παραθύρων και θυρών διπλής όψης, η τοποθέτηση τάπητα για την ελαχιστοποίηση των βημάτων και η τοποθέτηση των φυτών για την περαιτέρω απορρόφηση του θορύβου.

Ανακαίνιση κουζίνας ή μπάνιου: Αυτό περιλαμβάνει την αλλαγή ενός τμήματος του δωματίου, αλλά όχι μια ολόκληρη ανακαίνιση του σπιτιού. Θα μπορούσε να αλλάξει όλη η εικόνα με την αλλαγή ντουλαπιών κουζίνας. Στο μπάνιο, θα μπορούσατε να ανανεώσετε το νιπτήρα ή τη μπανιέρα. Σε μια κουζίνα, θα μπορούσε να περιληφθεί η αγορά νέων συσκευών.

Δημιουργήστε μια πιο λειτουργική διάταξη και εκσυγχρονίστε το σχέδιο σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν mini τοίχο ανάμεσα στη κουζίνα και το σαλόνι. Θα μπορούσατε να ανασχεδιάστε την κουζίνα για να δημιουργήσετε περισσότερο χρήσιμο χώρο. Επίσης, θα μπορούσατε να προσθέσετε ένα μπάνιο στην κύρια κρεβατοκάμαρα για να δημιουργήσετε μια σουίτα. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν η αντικατάσταση των δύο δωματίων, με ένα γραφείο και μια τραπεζαρία για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ροή στο σπίτι.

Τέλος, υπάρχουν πολλές επιλογές για μία ανακαίνιση σπιτιού Airbnb και ο βέλτιστος τρόπος θα εξαρτάται συχνά από το κλίμα και την περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητό σας. Πρόκειται για μια ανακαίνιση-ανανέωση που θα βελτιώσει την αισθητική εμφάνιση της ιδιοκτησίας σας και μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε πιο εύκολα και προσοδοφόρα το σπίτι σας στη δημοφιλή πλατφόρμα του Airbnb ή ακόμα και να προχωρήσετε στην πώληση του ακινήτου.

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει λύση σε οποιαδήποτε μορφή ανακαίνισης αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.