fbpx

Για μια ολοκληρωμένη και οικονομική ανακαίνιση σπιτιού σημαντικό ρόλο παίζουν οι εσωτερικές πόρτες σπιτιού που θα επιλεχθούν σε κάθε χώρο με βάση τις ανάγκες του και το γούστο σας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές που καλύπτουν ακόμη και πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις ή στυλ. Είναι σίγουρο ότι μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε και να καλύψετε τις ανάγκες του χώρου σας διατηρώντας την αισθητική του αξία. Η εταιρεία μας σας προτείνει προϊόντα άριστης ποιότητας που σας παρέχουν ασφάλεια, ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Ξύλινες Πόρτες

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι πιο γνωστές και με ευρεία χρήση πόρτες είναι από ξύλο μασίφ (π.χ. ολόκληρη από κερασιά) ή από φυσικό καπλαμά που επικαλύπτει επιφάνειες όπως MDF και έτσι μόνο η τελική επιφάνεια είναι ξύλινη. Αντέχει στο χρόνο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται  για την συντήρηση (π.χ. βερνίκια) ή την βαφή του ξύλου είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η τελική εμφάνιση της ξύλινης πόρτας είναι μοναδική εξαιτίας της υφής και της ποιότητας του υλικού. Η φυσική ομορφιά του ξύλου σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξαρτήματα της πόρτας (μεντεσέδες, κλειδαριά κ.ά.) μπορεί να δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό του εσωτερικού σας χώρου. Οι δρύινες πόρτες αιχμαλωτίζουν την προσοχή των επισκεπτών προσθέτοντας ποιότητα σε ένα χώρο και εκφράζοντας το προσωπικό σας στυλ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια που ανταποκρίνονται σε διάφορα στυλ της καθημερινής μας ζωής και να χαρείτε την πολυτέλεια. Η εταιρεία μας παρέχει υψηλή ποιότητα, μοναδικό σχεδιασμό και οικονομικά πακέτα ανακαίνισης για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις ανάγκες για ευχάριστη διαμονή στο χώρο σας.

Μασίφ Δρύινη (εξ ολοκλήρου από ξύλο) πόρτα με έντονο γραμμικό σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικία τόσο με παραδοσιακό όσο και με μοντέρνο στυλ.

Laminate Πόρτες (Πόρτες από συνθετικό υλικό)

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι συγκεκριμένες πόρτες laminate είναι αποδεδειγμένα μια καλή λύση σε μία οικονομική  ανακαίνιση συνδυάζοντας καλή ποιότητα και ανθεκτικότητα (σε γδαρσίματα). Διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια με αποτέλεσμα να έχετε πολλές επιλογές και να διαλέξετε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει. Η τελική επιφάνεια επενδύεται με φύλλο Laminate σε διάφορες απομιμήσεις ξύλου (κερασιά, οξιά, wenge, καρυδιά, decape λευκό και γκρι – μπεζ) δίνοντας ένα ξεχωριστό  και ελκυστικό κάθε φορά αποτέλεσμα.

Πόρτες Αλουμινίου

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι πόρτες αλουμινίου παρέχουν ασφάλεια, ποιότητα, είναι ανθεκτικές στην υγρασία, αρκετά οικονομικές και καλύπτουν πολλά στυλ. Τα πάνελ κατασκευάζονται από αλουμίνιο και τα διακοσμητικά στοιχεία από χυτό αλουμίνιο με κύριο χαρακτηριστικό την αντοχή στο χρόνο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σε απομίμηση ξύλου και χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους.

Γυάλινες Πόρτες

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι Γυάλινες πόρτες εξυπηρετούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, επιτρέπουν τη διάχυση του φωτός μέσα σε έναν χώρο και βελτιώνουν την εικόνα του και τις συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτόν. Η εικόνα ενός χώρου βελτιώνεται με την αλληλεπίδραση φυσικού και τεχνητού φωτισμού και την οπτική σύνδεση των χώρων δίνοντας έτσι την εντύπωση ενός ενιαίου και μεγαλύτερου χώρου. Οι γυάλινες διαχωριστικές επιφάνειες στο εσωτερικό ενός χώρου εκμεταλλεύονται την ένταση του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξοικονομούν ενέργεια. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα σχέδια με κατασκευαστικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά (Θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, στεγανοποίηση φύλλων, μηχανισμός, ενισχυμένα κρύσταλλα, εκτυπώσεις πάνω στο φύλλο  κ.ά.) και σε διάφορες τιμές  που ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών. Για μια ιδανική ανακαίνιση σπιτιού επιλέξτε γυάλινες εσωτερικές πόρτες και διαμορφώστε το χώρο σας όπως θέλετε μέσα στα πλαίσια του σύγχρονου design. Υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού ξύλου με γυαλί σε μια εσωτερική πόρτα που αποτελεί μια εξίσου διαχρονική και σίγουρη επιλογή. Επιπλέον, αν το ξύλο κυριαρχεί στο χώρο σας οι πόρτες αλουμινίου ή συνδυασμός αλουμίνιου με γυαλί στο εσωτερικό δεν θα ήταν καλή επιλογή. Αντίστοιχα, αν σε ένα σπίτι  κυριαρχούν τα  μεταλλικά στοιχεία προτιμήστε αντί για ξύλινες πόρτες (πιο έντονο αποτέλεσμα) τις γυάλινες (πιο διακριτικό/ minimal στυλ).

Πόρτες με Περσίδες (Γρίλιες)

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Πολύ ιδιαίτερες πόρτες σε λευκό χρώμα ή στο χρώμα του ξύλου (πεύκου) που συμπληρώνουν και βελτιώνουν κάθε εσωτερικό χώρο και χρωματικό συνδυασμό. Μπορεί να είναι συρόμενες εσωτερικά ή εξωτερικά του τοίχου ή ανοιγόμενες. Οι πόρτες με περσίδες χρησιμοποιούνται ιδανικά σε εντοιχισμένες ή μη ντουλάπες ή/και έπιπλα, σε κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, μπάνιο και καθιστικό.

Πόρτες Ανοιγόμενες Σπαστές

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Είναι ιδανικές για δωμάτια και χώρους με περιορισμένες διαστάσεις και όταν επιθυμείτε να ¨θολώσετε¨ την επαφή του μέσα με το έξω ή δύο εσωτερικών χώρων. Διαλέξτε ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα που επιτρέπουν το άνοιγμα της πόρτας από δεξιά αριστερά ή στο κέντρο.

Συρόμενες Πόρτες

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι συρόμενες πόρτες σας επιτρέπουν να χωρίσετε τα δωμάτια με έναν ιδιαίτερο τρόπο και  στυλ και να δημιουργήσετε εύκολα έναν ενιαίο και ανοιχτό χώρο όταν το επιθυμείτε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε στυλ, υλικά και διαστάσεις στην αγορά που πραγματικά δίνουν νέα διάσταση στον τρόπο ζωής. Μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας επιλέγοντας μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια ανακαινίζοντας  με επιτυχία το χώρο σας.

Πόρτες Πυράντοχες

Ανακαίνιση και Επιλογές για Εσωτερικές Πόρτες Σπιτιού

Οι πόρτες πυρασφάλειας ή πυράντοχες παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση και στον περιορισμό της πυρκαγιάς. Πλέον με την τοποθέτηση τους είστε ήσυχοι και συνεπείς με τους κανονισμούς πυροπροστασίας για τα κτίρια. Η τελική επιφάνεια της πυράντοχης πόρτας μπορεί να είναι διαφορετική στις δύο πλευρές της με σκοπό να ταιριάζει κάθε  φορά με τον χώρο που εξυπηρετεί. Στο εμπόριο θα τις βρείτε σε πολλούς  τύπους (μονόφυλλες, δίφυλλες, ανοιγόμενες, συρόμενες και γυάλινες Πυράντοχες Πόρτες). Χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους (ιδιωτικούς και δημόσιους).

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων ή επαγγελματικών χώρων και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Μοιραστείτε το!