Μια ανακαίνιση διαμερίσματος για Airbnb είναι ίσως μια από τα σημαντικότερες και πιο επικερδείς επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε την περίοδο αυτή. Αν μάλιστα διαθέτετε ακίνητο σε κάποια τουριστική ή με ιδιαίτερη ανάπτυξη περιοχή τότε θα δείτε τις ενοικιάσεις του ακινήτου σας να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Οι τουρίστες πλέον αναζητούν διαμονή μέσα από την πλατφόρμα του Airbnb καθώς περά από το ότι είναι η οικονομικότερη λύση είναι και ένας τρόπος για να μείνουν περισσότερο σε μια πόλη και να αισθανθούν ότι μένουν σαν ντόπιοι στο σπίτι τους. Οι επιλογές που έχουν είναι πολλές για αυτό και αν θέλετε να έχετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επενδύστε τώρα σε μια ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb και κάντε το διαμέρισμα ή την κατοικία σας ελκυστική για τους χρήστες της εφαρμογής.

Παρακάτω θα σας ενημερώσουμε για όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια ανακαίνιση Airbnb καθώς και για ποιους λογούς είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή για να προβείτε σε αυτήν.

Για ποιους λόγους η ανακαίνιση κατοικίας για Airbnb είναι μια εξαιρετική επενδυτική κίνηση;

Αρχικά, μέσω από μια ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb θα μπορείτε να αυξήσετε σταθερά τα έσοδα σας καθώς θα μπορείτε να το διαθέσετε στους χρήστες της πλατφόρμας σε υψηλότερη τιμή. Όταν οι χρήστες δουν ένα καινούργιο χώρο και πρόσφατα ανακαινισμένο το επιλέγουν ως μια από τις καλύτερες επιλογές ειδικά αν επιθυμούν να μείνουν πολλές μέρες σε μια πόλη και θέλουν να είναι λειτουργικό.

Ακόμη, θα αναβαθμιστεί η αισθητική του διαμερίσματος σας και θα μπορείτε να παρουσιάσετε μέσα από φωτογραφίες το ακίνητο σας με πιο ελκυστικό τρόπο στους υποψήφιες επισκέπτες. Οι φωτογραφίες παίζουν πολύ σημαντικό λόγο στην πλατφόρμα και ακόμα και μια μερική ανακαίνιση του χώρου σας είναι ικανή για να αυξήσει τους επισκέπτες σας.

Επιπλέον, σε ανακαινισμένα διαμερίσματα δύσκολα προκαλούνται ζημίες καθώς έχουν ελέχθη όλες οι εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να μην γίνονται και αρνητικές κριτικές λόγω κάποιας βλάβης ή δυσλειτουργίας του σπιτιού. Οι κριτικές είναι πολύ σημαντικές και ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα μονό θετικές μπορεί να φέρει και καμιά ακύρωση κράτησης.

Ποια η διαδικασία της ανακαίνισης διαμερίσματος ή σπιτιού για Airbnb;

Η ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb είναι μια διαδικασία με την οποία οι έμπειροι και άψογα καταρτισμένοι συνεργάτες και μηχανικοί μας είναι απόλυτα εξοικειωμένοι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας από τους συνεργάτες μας θα επισκεφτεί το διαμέρισμα ή την κατοικία προς ανακαίνιση.Η ανακαίνιση μπορεί να είναι μερική ή και ολική ανάλογα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό σας, την κατάσταση του σπιτιού και φυσικά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε είναι αρχικά τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά του διαμερίσματος να λειτουργούν σωστά.

Έπειτα η αλλαγή του δαπέδου και το βάψιμο του σπιτιού είναι δυο αλλαγές που θα αλλάξουν συνολικά όλη την εικόνα του σπιτιού. Το σπίτι το οποίο οι επισκέπτες θα κάνουν κράτηση θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει κάποια δυσλειτουργία η οποία θα επηρεάσει την βαθμολογία σας στην πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα μια ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb περιλαμβάνει:

Ανακαίνιση σαλονιού και κουζίνας: Μπορεί αυτοί οι δυο χώροι να είναι μαζί μπορεί και ξεχωριστά, σε κάθε περίπτωση είναι ο πυρήνας ενός διαμερίσματος προς διάθεση στην πλατφόρμα του Airbnb. Η λειτουργικότητα και η άνεση είναι τα σημεία που θέλουμε να επιτύχουμε. Οι επισκέπτες θέλουμε να αισθάνονται σαν το σπίτι τους, για αυτό και ο καλός φωτισμός, οι ντουλάπες της κουζίνας, τα υδραυλικά καθώς και τα έπιπλα και η διαρρύθμιση του χώρου πρέπει να είναι όσο πιο άνετη γίνεται.

Ανακαίνιση του υπνοδωματίου: Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος όπου ο επισκέπτης θα ξεκουραστεί και θα χαλαρώσει. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να είναι ένας χώρος με ωραία διακόσμηση. Εδώ οι αλλαγές μπορεί να είναι πολλές, από αλλαγή πατώματος, φωτισμού, τοποθέτηση ραφιών και ντουλαπιών και επιλογή ενός όμορφου χρώματος για να δημιουργείται μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα ιδανική για ξεκούραση.

Ανακαίνιση μπάνιου Airbnb: Ο χώρος του μπάνιου σαφώς και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για αυτό και η αλλαγή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων με σύγχρονα θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες σας. Η επιλογή μιας μοντέρνας ντουζιέρας ή μπανιέρας θα κάνει την εμπειρία του μπάνιου τους μια πραγματική απόλαυση και αυτό θα φανεί και από τις κριτικές τους.

Ανακαίνιση μπαλκονιού: Το μπαλκόνι, ειδικά στην χώρα μας που έχουμε ήλιο όλο τον χρόνο, είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος του διαμερίσματος καθώς οι τουρίστες απολαμβάνουν να κάθονται και να περνάνε τα πρωινά και τα βραδιά τους εκεί. Μπορεί να γίνει επομένως αλλαγή του πατώματος, βάψιμο στα κάγκελα, επιλογή ξύλινων επίπλων και φυσικά επιλογή ενός πρακτικού συστήματος σκίασης.

Επιλογή μοντέρνων χρωμάτων για τον κάθε χώρο: Ο χρωματισμός του διαμερίσματος θα δώσει φρέσκο αέρα και θα αναβαθμίσει κατακόρυφα τον χώρο προσφέροντας υψηλή αισθητική. Ανάλογα με τον κάθε χώρο κάντε την σωστή επιλογή χρωμάτων που θα τον αναδεικνύουν, εκμεταλλευόμενοι πάντα και τον φυσικό φωτισμό.

Αλλαγή κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών: Τα κουφώματα όπως και οι εσωτερικές πόρτες είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για έναν χώρο. Τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα προσφέρουν καλαισθησία και ενεργειακή απόδοση σε ψύξη το καλοκαίρι καθώς και σε θέρμανση το χειμώνα, στοιχεία που κάθε επισκέπτης αναζητά. Οι εσωτερικές πόρτες επίσης συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα σε ένα διαμέρισμα.

Το σημαντικότερο είναι η επιλογή ποιοτικών υλικών και η πλήρης ανάδειξη των δυνατοτήτων του χώρου επιλύοντας όποιες δυσλειτουργίες αυτό έχει. Αυτός θα πρέπει να είναι και ο τελικός στόχος μιας ανακαίνισης σπιτιού για Airbnb, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας και να αυξήσει τις κρατήσεις σας. Με τον τρόπο αυτό εσείς θα έχετε άμεσο κέρδος και γρήγορη απόσβεση στο πόσο που έχετε επενδύσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού, να ζητήσετε μια ολοκληρωμένη πρόσφορα για την ανακαίνιση του δικού σας Airbnb και η έμπειρη ομάδα μας θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα δώσει άξια στο ακίνητο σας μέσα από μια ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb.