Ένα απλό φρεσκάρισμα του χρώματος και κάποια νέα έπιπλα δεν είναι πάντα αρκετά για να μεταμορφώσουν τους χώρους διαβίωσης. Μερικές φορές, πρέπει να σκεφτείτε σφαιρικά, πιο τολμηρά και βαθύτερα. Η προσθήκη χώρου στην ανακαίνιση σπιτιού δεν προσθέτει μόνο οικονομική αξία στο σπίτι σας. Προσθέτει πραγματική αξία στο πώς θα βιώσετε το σπίτι σας. Η ομάδα μας, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ειδικών, καθορίζει τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι σας που θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναδιαμόρφωσης.

1. Μετατροπές Loft

Η μετατροπή ενός παταριού είναι ίσως ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε ένα επιπλέον δωμάτιο στο σπίτι σας. Τα παιδιά γενικά αγαπούν μια σοφίτα υπνοδωμάτιο, αλλά μια μετατροπή μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε λειτουργία θέλετε, είτε πρόκειται για ένα παραγωγικό περιβάλλον γραφείου, ένα εμπνευσμένο χώρο στούντιο ή μια αίθουσα ψυχαγωγίας.

2. Επεκτάσεις: Δημιουργία νέων δωματίων

Ένα νέο δωμάτιο μπορεί να χαρίσει νέα πνοή στο σπίτι σας. Δεν είναι απλώς ένας τρόπος να ανακουφίσετε ένα γεμάτο σπίτι: ένα νέο δωμάτιο είναι ένας κενός καμβάς και μπορεί να εκπληρώσει οποιαδήποτε απαίτηση χρειάζεστε – εργαστήριο, ξενώνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, όπως και να το ονομάσετε.

Οι επεκτάσεις έχουν γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος για την ανάπτυξη ενός ακινήτου. Είναι πολύ λιγότερο περιοριστικές από τη μετατροπή ενός πατώματος ή υπογείου, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί στην άδεια οικοδόμησης, ανάλογα με τον τύπο ιδιοκτησίας που διαθέτετε. Η προσθήκη του χώρου σε μία ανακαίνιση σπιτιού σας δίνει περισσότερη ελευθερία και έλεγχο, θα μπορούσε επίσης να προσθέσει πάνω από 10% στην αξία του σπιτιού σας.

3. Τα βοηθητικά δωμάτια

Συνήθως, ένας χώρος απαιτήσεων για ένα στεγνωτήριο και ένα καταψύκτη, ένα βοηθητικό δωμάτιο με πραγματικές υπηρεσίες βοήθειας τείνει να έχει μεγαλύτερη αίσθηση από ένα απλό δωμάτιο. Ανακουφίζει, επίσης, την κουζίνα σας από κάποια από τα καθήκοντά της, καθιστώντας αυτή πιο χαλαρωτικό μέρος για να ηρεμήσετε, απελευθερώνοντας περισσότερο λειτουργικό χώρο.

4. Ανακαίνιση κουζίνας

Η καρδιά του σπιτιού δεν πρέπει ποτέ να παραμεληθεί. Η ανακατασκευή της κουζίνας σας είναι καλή για πολλούς λόγους – νέες, εξαιρετικά αποδοτικές συσκευές, νέα εμφάνιση και έξυπνη αποθήκευση κουζίνας αποτελούν μια καταπληκτική ώθηση για το σπίτι σας.

Οι κουζίνες είναι ευχάριστες κατασκευές. Είναι γεμάτες φαγητό, ποτό, μουσική και γέλιο. Το πιο σκληρό δωμάτιο εργασίας στο σπίτι σας αξίζει να είναι το καλύτερο και μερικές φορές μόνο ελάχιστες αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Όλοι έχουν κάτι για την κουζίνα τους που τους ενοχλεί. Αυτό μπορεί να είναι ένας μικροσκοπικός νεροχύτης ή η έλλειψη χώρου ή ένα πλυντήριο πιάτων. Ίσως να μισείτε το πλακάκι. Όποια και αν είναι η κύρια αντίρρησή σας, βγάλτε την από την εξίσωση και κάντε την κουζίνα σας λειτουργική και μοντέρνα .

5. Χώροι ανοιχτού σχεδίου

Είναι μια μεγάλη υπόθεση – μία που μπορεί να προσθέσει έως και 6% στην αξία του σπιτιού σας. Κουζίνες που ενώνονται με την τραπεζαρία και το καθιστικό, ολόκληρα δωμάτια συγκεντρώνονται σε ένα ενιαίο, ομοιογενές χώρο. Απεριόριστη διαβίωση.

Ωστόσο, οι τοίχοι δεν είναι μόνο εκεί για να μοιράζουν τον χώρο. Κρατούν το σπίτι σας όρθιο. Και αν ζείτε σε μια ημιανεξάρτητη ιδιοκτησία, τα σπίτια των γειτόνων σας εξαρτώνται από τη δική σας για να παραμείνουν όρθια.

Υπάρχουν έξυπνοι (και όμορφοι) χώροι εργασίας, όπως γιγαντιαία εσωτερικά παράθυρα, εσωτερικές συρόμενες πόρτες, καμάρες και απλά εσωτερικά στηρίγματα – τρόποι για να προσθέσετε μια ελαφριά, ανοιχτή αίσθηση χωρίς να διακυβεύσετε τη δομική ακεραιότητα.

6. Υπόγειο

Ώρα να σκεφτείτε σε άλλο επίπεδο. Οι φιλόδοξοι ιδιοκτήτες ακινήτων στην πόλη δημιουργούν τα σπίτια τους με υπόγειο, κάνοντας το χώρο κάτω από τα πόδια τους να δουλεύει γι ‘αυτούς. Τα χαλάσματα μιας τέτοιας προσπάθειας αξίζουν τον κόπο, με τις υπόγειες πισίνες, τα γυμναστήρια και άλλες πολυτελείς ανέσεις να γίνονται μια βασική προσθήκη παράλληλα με τον πρόσθετο χώρο διαβίωσης

7. Υπαίθριοι χώροι

Μια μετατροπή στο γκαράζ σε μία ανακαίνιση μπορεί να μετατρέψει ένα χώρο ανάπαυσης για διάφορα αντικείμενα και τα παλιά κουτιά σε ένα ζωτικό χώρο. Απλά σκεφτείτε: είναι όλα εκεί, ένα άδειο κέλυφος που περιμένει μια νέα πνοή ζωής. Όσο δεν διευρύνετε τη δομή, συνήθως δεν απαιτείται άδεια οικοδόμησης, οπότε η μετατροπή του γκαράζ είναι σχετικά γρήγορη και ένας φθηνός τρόπος για την επιτυχία της ανακαίνισης στο σπίτι.

 

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ι.Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων αλλά και ξενοδοχείων στοχεύοντας στην ποιότητα σ ένα ελεγχόμενο κόστος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση.