Χρησιμοποιώντας εσωτερικά συστήματα σκίασης, επιτυγχάνεται ελεγχόμενη προστασία από το φυσικό φως ενώ παράλληλα βελτιώνετε την εικόνα του χώρου σας και τις συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτόν. Η εξοικονόμηση ενέργειας και το χαμηλό κόστος στη θέρμανση και την ψύξη της σε μία ανακαίνιση σπιτιού είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να κάνετε χρήση αυτών των συστημάτων και να κερδίσετε χρήματα αλλά και μοναδικό στυλ. Ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάρα πολλά σχέδια και υλικά και να αναβαθμίσετε διακοσμητικά τους χώρους του σπιτιού σας. Τα περισσότερα είδη συστημάτων σκίασης είναι σε απλές γραμμές και σχέδια και η σύγχρονη-μοντέρνα όψη τους κολακεύει όλα τα διακοσμητικά στυλ.

Κουρτίνα (roman) ή Κουρτίνα ”Πακέτο”

Εσωτερικά Συστήματα Σκίασης για Καλύτερες Συνθήκες Διαβίωσης

Διαθέτουν μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα προς τα επάνω δημιουργώντας πιέτες καθώς διπλώνει. Η διαδικασία αναδίπλωσης- μαζέματος με μηχανισμό ονομάζεται και κουρτίνα ”πακέτο”. Η επιλογή υφάσματος αλλά και ο τρόπος κατασκευής του ”πακέτου” δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ και το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υφών, σχεδίων και χρωμάτων και δίνουν με το δίπλωμά τους ένα πιο φυσικό ύφος στο χώρο, μια αίσθηση ελαφριάς κίνησης. Ο μηχανισμός τους εκτός από χειροκίνητος μπορεί να έχει ηλεκτροκίνηση για μεγαλύτερη δική σας ευκολία. Λειτουργεί και τοποθετείται πίσω από το ύφασμα όπως ακριβώς και ο χειροκίνητος μηχανισμός. Συμπερασματικά, η κουρτίνα ”πακέτο” είναι ευρέως γνωστή και εύκολη στη χρήση και λειτουργία της. Λίγη προσοχή απαιτείται στην επανατοποθέτηση και στον καθαρισμό της για να προστατευτεί ο μηχανισμός.

Ρολοκουρτίνες ή Ρόλερ/Στόρια

Εσωτερικά Συστήματα Σκίασης για Καλύτερες Συνθήκες Διαβίωσης

Οι ρολοκουρτίνες πλέον θεωρούνται από τις πιο αγαπημένες επιλογές σε όλους τους χώρους των σπιτιών. Είναι μια από τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις σε μία ανακαίνιση όσον αφορά τα συστήματα εσωτερικής σκίασης. Ρυθμίζουν άψογα την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται σε έναν χώρο και χαρίζουν ιδιωτικότητα με μοναδικό στυλ και φινέτσα. Είναι άκρως λειτουργικές, ιδιαίτερα λεπτές και με διακριτική εμφάνιση σε έναν χώρο, σχεδόν αέρινη. Αποτελούν μια αυτόνομη μονάδα που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο ή και στο ταβάνι σαν διαχωριστικό και να απογειώσει τη διακόσμηση του χώρου σας. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων, υλικών και μοτίβων που εξυπηρετούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Καλύπτουν διάφορα μεγέθη ανοιγμάτων ακόμη και τα πολύ μεγάλα ανοίγματα μοντέρνου σχεδιασμού και έχουν χειροκίνητο ή ηλεκτρικό μηχανισμό.

Κουρτίνες Πάνελ

Εσωτερικά Συστήματα Σκίασης για Καλύτερες Συνθήκες Διαβίωσης

Εξαιρετικά μοντέρνα λύση για έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό ενός χώρου. Η γραμμή τους είναι απλή και λιτή και πραγματικά απογειώνουν όλους τους χώρους στους οποίους εφαρμόζονται. Σε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου συστήνονται ανεπιφύλακτα και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Διατίθενται υφάσματα μονόχρωμα, εμπριμέ, αδιαφανή σε ποιότητα polyester, cotton, paper κ.α. όπως και οι ρολοκουρτίνες. Επειδή μιλάμε για μεμονωμένα κομμάτια/πάνελ είναι εύκολο να διαλέξετε διαφορετικά σχέδια και χρώματα και να τα συνδυάσετε μεταξύ τους ή και με κουρτίνες. Μπορούν να καλύψουν ανοίγματα μεγάλων διαστάσεων, να τοποθετηθούν και στην οροφή με μεταλλικές κουρτινόβεργες και φυσικά οι μηχανισμοί τους μπορεί να είναι χειροκίνητοι ή ηλεκτροκίνητοι για ευκολία στη χρήση.

Στη σύγχρονη αρχιτεκτονική ο βιοκλιματικός σχεδιασμός κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων επιβάλλει την χρήση συστημάτων σκίασης. Με την εφαρμογή τους μειώνεται σημαντικά αφ’ ενός η θερμοκρασία ενός χώρου χωρίς την χρήση κλιματισμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αφ’ ετέρου η ενόχληση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία στους χρήστες.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε μερικές και πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.