fbpx

Οι μεταλλικές πόρτες είναι οι πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες ανάμεσα στους καταναλωτές διότι πάνω από όλα προσφέρουν ασφάλεια. Ο εξοπλισμός τους είναι ειδικός για να προστατεύει τους χρήστες ενός σπιτιού και να προφυλάσσει. Η επιλογή μεταλλικής πόρτας για έναν χώρο που πραγματοποιείται ανακαίνιση δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και στην αγορά υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και ευκαιρίες (με προσιτές τιμές) που μπορεί εύκολα να σας μπερδέψουν. Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας για να σας διευκολύνει και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το χώρο σας. Οι πόρτες που επιλέγουμε για τον προσωπικό μας χώρο  παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Παρέχουν ιδιωτικότητα, προστατεύουν από θορύβους και μονώνουν το χώρο διατηρώντας την θερμοκρασία του. Οι μοντέρνες μεταλλικές πόρτες προσθέτουν στην γενική εικόνα των σπιτιών, παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και στις διαρρήξεις και δεν καταστρέφονται εύκολα. Είναι πιο ανθεκτικές από τις ξύλινες ή τις συνθετικές πόρτες (PVC) και δεν σπάνε ούτε σκεβρώνουν.

Πώς να διαλέξετε Μεταλλική Πόρτα

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ασφαλίσετε το σπίτι σας από τους κλέφτες όπως συστήματα συναγερμού, κάγκελα στα παράθυρα, κ.ά. Ωστόσο, ο πιο απλός και αξιόπιστος τρόπος για να προστατέψετε το σπίτι σας είναι να τοποθετήσετε σιδερένια πόρτα.

Η επιλογή του κατασκευαστή της πόρτας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να προσέξετε δεδομένου ότι η κατασκευή μιας μεταλλικής πόρτας θα κάνει και τη διαφορά στην τιμή. Η αντοχή και η αξιοπιστία είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να καθορίζουν την επιλογή της πόρτας και επιπλέον θα πρέπει να ελέγξετε το μονωτικό υλικό της μιας και θέλουμε να αντέξει για πολλά χρόνια. Ο τύπος μόνωσης για τις μεταλλικές πόρτες είναι διαφορετικός σε σχέση με άλλα είδη. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται από ειδικούς.

Η σωστή επιλογή πόρτας πρώτα από όλα θα σας δώσει σιγουριά και ηρεμία. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε γιατί χρειάζεστε μια μεταλλική πόρτα και πού θα την τοποθετήσετε. Εξίσου σημαντικό είναι να ξέρετε το ποσό που διαθέτετε. Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η αρχιτεκτονική ενός χώρου ή ενός σπιτιού για να ενσωματωθεί η μεταλλική πόρτα πλήρως στο ύφος και στο στυλ της κάθε περίπτωσης. Στην αγορά υπάρχουν εκθέσεις όπου μπορείτε να δείτε το προϊόν και να πάρετε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Οι μεταλλικές πόρτες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως ασφαλείας, ατσάλινες, πυράντοχες κ.ά. Σε χώρους όπως τράπεζες, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες όπου η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας τοποθετούνται πόρτες ασφαλείας.  Τέτοιες πόρτες είναι ιδανικές και για μονοκατοικίες και συνήθως ανοίγουν μόνο με το πρωτότυπο κλειδί. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μιας μεταλλικής πόρτας είναι η ποιότητα του υλικού (ο τρόπος και η τεχνολογία κατασκευής του). Πρέπει να ελεγχθεί το σύνολο της κατασκευής και η ακρίβεια στο σχήμα της. Το πάχος της μεταλλικής επιφάνειας δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 1,2 mm. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μοντέλα με πάχος μετάλλου μέχρι και  1,8mm. Τα μεταλλικά φύλα (επιφάνεια πόρτας) πρέπει να είναι λεία χωρίς συγκολλήσεις, βαθουλώματα και αλλοιώσεις- φθορές.  Ελέγξτε το πλαίσιο της πόρτας διότι αυτό παθαίνει την μεγαλύτερη ζημιά σε περιπτώσεις διάρρηξης. Θα πρέπει να είναι ανθεκτικό όπως η πόρτα και να τοποθετηθεί και να στερεωθεί σωστά. Η εμφάνιση μιας μεταλλικής πόρτας έχει σημαντικό ρόλο στην εικόνα του υπόλοιπου χώρου. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, γυαλί κ.α. Ελέγξτε τους μεντεσέδες της πόρτας. Οι ατσάλινες πόρτες έρχονται με το κάσωμα αλλά αν σκέφτεστε απλά να αφαιρέσετε την παλιά σας πόρτα και να την αντικαταστήσετε με μια καινούργια μεταλλική φροντίστε οι μεντεσέδες να ταιριάζουν με τους ήδη υπάρχοντες.

Για μια οικονομική και πετυχημένη ανακαίνιση σπιτιού η επιλογή εξωτερικής ή εσωτερικής πόρτας είναι πολύ σημαντική. Η λειτουργία, το μέγεθος, ο τύπος, το υλικό, η ασφάλεια και η αντοχή, η συντήρηση, το σύστημα ασφάλειας, το πλαίσιο της πόρτας κ.ά. είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια ιδανική επιλογή. Οποία και αν είναι η δική σας επιλογή , θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε επαγγελματίες και να εμπιστευτείτε για την τοποθέτηση τους ειδικούς.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε μερικές ή πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και  μπορούμε να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μοιραστείτε το!