Ανακατασκευή Σπιτιού – Επισκευές Σπιτιών

Γενικές Οδηγίες Για Την Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιών Γενικές Οδηγίες

1. Σχεδιάστε το όνειρό σας

Ακόμη και πριν συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα, μπορείτε να ξεκινήσετε να φανταστείτε τα όνειρά σας – απλά πρέπει να ξεπεραστούν οι λόγοι που δεν πρέπει να αναδιαμορφώσετε πρώτα το σπίτι σας.

Αν προσθέτετε ή επεκτείνετε ένα δωμάτιο, σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος και πώς οι αλλαγές θα επηρεάσουν τον χώρο. Επίσης, εξετάστε πώς η νέα κατασκευή θα επηρεάσει το γενικό πλαίσιο του σπιτιού σας. Μια υπερμεγέθη προσθήκη μπορεί να συντρίψει το σπίτι σας ή το πλήθος ενός μικρού μέρους. Ένα απλό πρόγραμμα λογισμικού σχεδιασμού στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να απεικονίσετε το σχέδιό σας.

2. Μάθετε από άλλους

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να εμπνευστείτε και να αποφύγετε τις παγίδες είναι να ακολουθήσετε τις εμπειρίες άλλων ιδιοκτητών σπιτιού. Ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν online ανταλλαγή απόψεων, μαζί με φόρμες απαντήσεων, πίνακες μηνυμάτων και αίθουσες συνομιλίας που σας επιτρέπουν να κάνετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε σχόλια. Στην εποχή της πληροφορίας ανταλλάξτε απόψεις!

3. Σκεφτείτε διορατικά

Αν και μπορεί να ονειρευτείτε ότι έχετε μια ευρύχωρη νέα προσθήκη, το έργο μπορεί να μην έχει νόημα αν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας σε λίγα χρόνια. Ένα πολυτελές μπάνιο μπορεί να τιμολογήσει το σπίτι σας πέρα από τις αξίες της περιοχής σας. Ορισμένα έργα, όπως η τοποθέτηση βινυλικών υλικών θα μειώσουν στην πραγματικότητα την αξία του σπιτιού σας.

Επιπλέον, οι ανάγκες της δικής σας οικογένειας μπορεί να διαφέρουν πολύ σε λίγα χρόνια. Τα πλάνα που σχεδιάζετε σήμερα ταιριάζουν στο μέλλον σας; Οι παρακάτω άξονες είναι κεντρικοί για την κατεύθυνση σας.

  • Σχέδιο αποθήκευσης
  • Κατασκευή για εξοικονόμηση ενέργειας
  • Επιλογή λειτουργικού και εργονομικού σχεδίου

4. Μετρήστε τα χρήματά σας

Ακόμα και οι καλύτεροι προϋπολογισμοί μπορούν να τεθούν εκτός. Οι πιθανότητες είναι ότι το έργο σε μία ανακαίνιση σπιτιού θα κοστίσει περισσότερο από ό, τι περιμένετε. Πριν να επιλέξετε το κεραμικό πλακάκι υψηλού επιπέδου, μάθετε πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα «μαξιλάρι» ασφαλείας από τις υπερβάσεις κόστους. Συλλέξτε στοιχεία που πρέπει να έχετε, τα οποία θα μπορούσαν να εξαλείψουν τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας, ενώ μπορεί να χρειαστεί να διερευνήσετε επισκευαστικά δάνεια και άλλες επιλογές χρηματοδότησης. Αν είστε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σας, συχνά το καλύτερο στοίχημα είναι μια πιστωτική γραμμή.

5. Επιλέξτε την ομάδα σας

Εκτός αν σχεδιάζετε να αναλάβετε ολόκληρο το έργο της ανακαίνισης σπιτιού από μόνοι σας, θα χρειαστείτε να προσλάβετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Φυσικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για σας είναι εξειδικευμένοι, με άδεια και σωστά ασφαλισμένοι.

Όμως, η εύρεση της καλύτερης ομάδας για το έργο αναδιαμόρφωσης υπερβαίνει έναν απλό έλεγχο αναφοράς. Ο αρχιτέκτονας που έχει κερδίσει κορυφαία βραβεία μπορεί να έχει ένα σχεδιαστικό όραμα πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Εάν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, συνεργαστείτε με κάποιον που γνωρίζει την χρονική περίοδο κατά την κατασκευή του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τους κατάλληλους τρόπους για να βρείτε τους επαγγελματίες που αισθάνεστε άνετοι.

6. Διαπραγμάτευση σύμβασης

Είτε σχεδιάζετε μια απλή εργασία ξυλουργικής είτε ένα μεγάλο έργο που απαιτεί τις υπηρεσίες ενός αρχιτέκτονα και ενός γενικού εργολάβου, οι παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή. Μην ξεκινήσετε την ανακαίνιση χωρίς γραπτή σύμβαση. Βεβαιωθείτε ότι όλοι συμφωνούν για το έργο που θα ολοκληρωθεί και πόσο καιρό θα διαρκέσει. Επίσης, πρέπει να είναι σαφής για τους τύπους υλικών που θα – και δεν θα χρησιμοποιηθούν.

7. Αποκτήστε νομιμότητα

Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, απαιτείται μια νόμιμη άδεια προτού προβείτε σε διαρθρωτικές αλλαγές στο σπίτι σας. Η οικοδομική άδεια διασφαλίζει ότι το έργο αναδιαμόρφωσης πληροί τους τοπικούς οικοδομικούς κώδικες και τους κανονισμούς ασφαλείας. Εάν ζείτε σε μια ιστορική συνοικία, η άδεια εξασφαλίζει επίσης ότι οι εξωτερικές αλλαγές στο σπίτι σας είναι σύμφωνες με τις οδηγίες της περιφέρειας και της νομοθεσίας. Ένας έμπειρος συνεργάτης θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στις νομικές διαδικασίες που τυχόν απαιτηθούν.

8. Σχέδιο για Προβλήματα – Δημιουργήστε βασικούς Κανόνες

Όσο μεγαλύτερη είναι η εργασία ανακαίνισης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν καταστροφές εξοπλισμού, ελλείψεις εφοδιασμού, λανθασμένες επικοινωνίες και καθυστερήσεις. Καταρτίστε κάποιους φιλικούς κανόνες για τους εργαζόμενους – πείτε τους πού μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους τη νύχτα. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε που θα παραμένουν τα υλικά εντός του χώρου σας.

Επιπροσθέτως, φροντίστε για εσάς και την οικογένειά σας. Σχεδιάστε τρόπους που μπορείτε να απολαύσετε την καθημερινότητά σας όταν οι περίοδοι είναι ιδιαίτερα αγχωτικοί.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ανακαίνισης και της αναδιαμόρφωσης. Η ανακαίνιση ευθυγραμμίζεται με τη συντήρηση και την αποκατάσταση – τηρώντας τις επισκευές και την αρχική πρόθεση για ένα σπίτι. Η ρίζα για την ανακαίνιση είναι κάτι διαφορετικό. Πολύ συχνά οι άνθρωποι εμπλέκονται στην αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού όταν αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουν είναι να αναδιαμορφώσουν τον εαυτό τους ή μια σχέση. Έτσι, ίσως θελήσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Γιατί πραγματικά θέλετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας;

Πολλοί άνθρωποι έχουν βάσιμους λόγους να κάνουν γεγονότα αλλαγής ζωής (π.χ χρήση αναπηρικού αμαξιδίου), διαφορετικές περιστάσεις (είναι οι ηλικιωμένοι γονείς που πρέπει να κινηθούν) ή προετοιμασία για το μέλλον (δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε έναν ανελκυστήρα στο σπίτι τώρα, πριν αυτό χρειαστεί;). Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε ανακαίνιση του σπιτιού, όμως, είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στην αυτογνωσία. Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να κάνετε κάτι πριν κάνετε το σχέδιο και πώς πρέπει να το κάνετε.

Η Διαδικασία για την Ανακαίνιση της Οικίας

Σχεδιασμός

Ένα σκίτσο σε ένα χαρτί σχεδίασης, αρχιτεκτονικά σχέδια ή απλά μια σταθερή σειρά σκέψεων για το πώς θα πρέπει να προχωρήσει η ανακαίνισή σας. Είναι  οικονομικότερο και λιγότερο απογοητευτικό να διορθώνετε τα λάθη πριν το έργο πάρει την τελική του μορφή.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρηματοδότηση για την ανακαίνισή σας.
    Σχεδιάστε μια checklist των έργων που θέλετε να κάνετε.
  • Αναζητήστε συνεργείο για εκείνες τις εργασίες που δεν θέλετε να κάνετε μόνοι σας.
  • Υποβάλετε αίτηση για τις απαραίτητες άδειες.

1. Οροφή, Υδραυλικά

Αντικατάσταση ή επισκευή οροφής, διόρθωση προβλημάτων διαρροής, τοποθέτηση ή επισκευή παραθύρων. Τα μεγάλα έργα πρέπει να γίνουν πρώτα, διότι επηρεάζονται από τα επόμενα έργα. Προστατέψτε τις μελλοντικές σας εργασίες ανακαίνισης, βεβαιώνοντας ότι το σπίτι δεν θα έχει προβλήματα δόμησης  (θεμέλια, μεγάλα διαρθρωτικά προβλήματα) και ότι θα παραμείνει ξηρό (στέγη, παράθυρα).

2. Ασφαλίστε το κτίριο

Πραγματοποιήστε σημαντικές επισκευές θεμελίων σε τμήματα που έχουν αποδυναμωμένους τοίχους, δοκούς και φέρουσες δοκούς. Επισκευάστε ή αντικαταστήστε τη στέγη Αντικαταστήστε σοβαρά κατεστραμμένα παράθυρα που ενδέχεται να απειλήσουν μελλοντικές εργασίες ανακαίνισης. Εάν η πλευρική τοποθέτηση είναι τόσο κατεστραμμένη ώστε να επιτρέψει την διείσδυση νερού, επισκευάστε ή αντικαταστήστε την πλάκα.

 3. Κατεδάφιση

Κατεδάφιση και διάθεση τμημάτων του σπιτιού που θα αντικατασταθούν από μεταγενέστερα έργα. Να ενοικιάσετε ένα μεγάλο δοχείο για απόβλητα. Προσεκτικά κατεδαφίστε όλες ή μερικές από τις περιοχές του σπιτιού που θα ανακαινιστούν. Προσέξτε όταν κατεβάζετε τις επιφάνειες που είναι επικαλυμμένες με βαφή με βάση το μόλυβδο.

4. Δομική ξυλουργική

Ξυλουργείο που υποστηρίζει άλλες εργασίες όπως γυψοσανίδες, νέους ή μετακινούμενους τοίχους, παράθυρα, πόρτες κ.λπ.

Κινούμενοι τοίχοι.
Κατασκευή νέων τοίχων.
Σημαντική μεγέθυνση των ανοιγμάτων παραθύρων.
Προσθέτοντας δοκούς για να υποστηρίξετε ένα μεγαλύτερο βάρος στον επάνω όροφο.
Διάτρηση σε νέες πόρτες (ή αφαίρεση υπαρχουσών θυρών).
Προσθέτοντας νέα παράθυρα κατασκευής.

5. Ηλεκτρολογικά και ζωτικές υπηρεσίες που πρέπει να εφαρμοστούν στους τοίχους και στην οροφή.

Με τους τοίχους και την οροφή ως αδύναμους κρίκους, είναι καιρός να εγκαταστήσετε αγωγούς για θέρμανση και κλιματισμό. Εφαρμόστε νέα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα. Οι ηλεκτρολόγοι και οι υδραυλικοί επιθεωρητές μας θα κάνουν την άμεση εκτίμηση για την ανακαίνιση σπιτιού σας. Επίσης, η αναβάθμιση με τεχνολογία led είναι ο ασφαλής τρόπος για ένα οικονομικό σπίτι σε κατανάλωση ενέργειας.

6. Μόνωση

Τοποθέτηση μόνωσης στους τοίχους και στην οροφή.Εγκαταστήστε μόνωση από υαλοβάμβακα στους τοίχους και τη σοφίτα. Επίσης εφαρμόστε θερμοπροσόψεις με σκοπό την ανακοπή των εξωτερικών ανέμων προς το εσωτερικό του σπιτιού.

 7. Γυψοσανίδα

Κλείνοντας τους χώρους με γυψοσανίδα κερδίζουμε νέους χώρους.
Μια δεύτερη επιθεώρηση από τον ηλεκτρικό επιθεωρητή (και ίσως από τον υδραυλικό επιθεωρητή) θα σας δώσει το πράσινο φως για να κλείσετε τους τοίχους. Οι στεγνωτήρες στεγανοποιούν φύλλα γυψοσανίδας, εφαρμόζουν επένδυση γυψοσανίδας και αφήνουν την ένωση να στεγνώσει. Μετά το στέγνωμα, το βάφουν ομοιόμορφα. Μερικές φορές, θα επαναλάβουν τη διαδικασία μέχρι να επιτύχουν μια απρόσκοπτη επιφάνεια.

8. Παράθυρα

Εγκατάσταση παραθύρων νέας κατασκευής ή αντικατάστασης.
Η εγκατάσταση παραθύρων, είτε ολόκληρη είτε μερική, σχεδόν χρειάζεται σε κάθε έργο αναδιαμόρφωσης στο σπίτι. Η αντικατάσταση των πλαισίων θεωρείται απαραίτητη λόγω των συχνών φθορών σε αυτά. Η εγκατάσταση διπλών τζαμιών θα είναι ο πρώτος παράγοντας που θα ξεκινήσει την απόσβεση της ανακαίνισης με την ενεργειακή απόδοση του.

9. Άλλες ξυλουργικές εργασίες

Το συνεργείο πρέπει να υποστηρίζει: σανίδες, χύτευση, περικοπή γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες, ενσωματωμένα στοιχεία (βιβλιοθήκες, γωνίες πρωινού κλπ.). Οι καλοί ξυλουργοί δίνουν στο σπίτι σας το τελειωμένο άγγιγμα.

 10. Εσωτερικό βάψιμο, ταπετσαρία και άλλα επιφανειακά τελειώματα

Όλα αυτά τα λεπτομερώς προσανατολισμένα επιφανειακά τελειώματα θα πρέπει να είναι ένα από τα τελευταία στοιχεία που θα κάνετε σε εσωτερικούς χώρους, καθώς αυτό το έργο μπορεί να βλάψει άλλη δική σας δουλειά.

11. Δάπεδα

Το τελικό κάλυμμα δαπέδου μπορεί να είναι πλαστικό, στερεό σκληρό υλικό, κεραμικό ή κατασκευή από ξύλο. Η τοποθέτηση του δαπέδου πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν αργότερα στη διαδικασία ανακαίνισης εξοικονομώντας σημαντική επιφάνεια από την διαδικασία ανακαίνισης.

12. Εξωτερικές εργασίες του σπιτιού.

Κάθε εξωτερική εργασία πρέπει να υλοποιείται μετά τις εσωτερικές εργασίες γιατί οι πόρτες και τα παράθυρα μπορεί να σημαδευτούν, καταστρέφοντας το πλαίσιο. Ειδικότερα στις υδραυλικές εργασίες θεωρείται η συγκεκριμένη προτεραιότητα απαραίτητη.

13. Σημαντικό βοηθητικό κτίριο

Οποιοδήποτε κτίριο είναι απομονωμένο από το κτίριο

 

Η Συνεργασία σας Μαζί μας

 

Η διαδικασία ανακαίνισης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου

Στάδιο 1: Ενημέρωση

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία είναι ο τρόπος για να κατανοήσετε ακριβώς τι θέλετε να επιτύχετε στο σπίτι σας (συμπεριλαμβανομένων των λόγων για την ανακαίνισή σας). Η ανανέωση χώρων έχει διεξοδική και επαγγελματική ενημέρωση, την οποία λαμβάνουμε από όλους τους πελάτες.

Η προσέγγισή μας είναι να ακούσουμε προσεκτικά τις απαιτήσεις σας και να θέσουμε ερωτήματα για να διασφαλίσουμε ότι καταλαβαίνουμε ακριβώς τι αναζητάτε, τι είναι σημαντικό για εσάς και γιατί. Ως ειδικός σχεδιασμός και οικοδόμηση ανακαίνισης, ο ρόλος της εταιρείας μας είναι να συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσετε και να λάβετε την καλύτερη ανακαίνιση που μπορείτε να πετύχετε για τα χρήματα που θέλετε να επενδύσετε. Στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, ο προϋπολογισμός σας είναι εξίσου σημαντικός με τα επιθυμητά αποτελέσματα ανακαίνισης.

Σας συνιστούμε να συμμετάσχετε όλοι οι φορείς λήψης αποφάσεων στο νοικοκυριό σας. Συχνά, κάθε άτομο έχει διαφορετικές σκέψεις και ανησυχίες, γι ‘αυτό πρέπει να συζητηθούν και να συμφωνηθούν νωρίς.

Στάδιο 2: Έννοια και σκοπιμότητα

Το επόμενο βήμα είναι να μεταφράσετε τις απαιτήσεις σας σε μια αρχιτεκτονική αντίληψη και να διερευνήσετε τη σκοπιμότητα του τι θέλετε να οικοδομήσετε. Θα αναλύσουμε το σχέδιό σας για τον εντοπισμό των κινδύνων, των περιορισμών και τη διερεύνηση ιδεών για να αξιολογήσουμε τελικά τη σκοπιμότητά του.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, η ανακαίνιση θα παρέχει εκτιμήσεις με βάση το μέσο κόστος. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε να αποφασίζετε τι μπορεί να περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός σας.

Παρέχονται, επίσης, σχέδια, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι θα κατασκευαστεί. Εάν δεν είναι αυτό που φανταστήκατε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αλλαγές. Είναι πολύ αποδοτικότερο να αποκτήσετε την ιδέα από το να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές κατά τη φάση κατασκευής.

Στάδιο 3: Σχέδια εργασίας και σύμβαση

Στη συνέχεια, τα σχέδια εργασίας αναπτύσσονται με βάση τα σχέδια ιδεών και πολλές αποφάσεις για τον προϋπολογισμό θα έχουν ήδη ληφθεί. Λεπτομερές κόστος έργου και σύμβασης μπορεί τώρα να παραχθεί με βάση τις προδιαγραφές του έργου σας. Θα ληφθούν υπόψη οι τεχνικές, οι δομικές, οι σχεδιαστικές και αισθητικές αποφάσεις που κάνατε.

Ως μέρος οποιασδήποτε ανακαίνισης, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δομικά θέματα μπορούν να αποκαλυφθούν απροσδόκητα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η σύμβαση θα εξηγήσει πώς αυτά θα αντιμετωπιστούν και θα κοστίζουν για την ανακαίνισή σας.

Εάν απαιτείται, το κόστος μπορεί να βελτιωθεί ή να μειωθεί με τροποποιήσεις του σχεδιασμού. Επειδή η εταιρεία μας έχει υψηλή αγοραστική δύναμη, τα ποσοστά εργασίας και η αποδοτικότητα των διαδικασιών κατασκευής, το κόστος του έργου μας θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με βάση την απαιτούμενη εργασία και την αναμενόμενη ποιότητα τελειώματος.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, εμείς αναλαμβάνουμε επίσης την ευθύνη για την απόκτηση όλων των απαιτούμενων καταθέσεων εγγράφων για κτίρια και πόρους. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία, οπότε είναι σημαντικό για τη διαχείριση του χρόνου και του κόστους να διεκπεραιώνεται αυτή η διαδικασία από ειδικούς.

Στάδιο 4: Δημιουργία

Ο υπεύθυνος έργου ανανέωσης θα ενημερώσει την ομάδα του για το έργο και θα προγραμματίσει και θα διαχειριστεί τη δραστηριότητά του. Η ανακαίνιση είναι μια διαδικασία πολλαπλών στρωμάτων και οι συναλλαγές πρέπει να προγραμματιστούν προσεκτικά για να διατηρηθεί ομαλά η εργασία.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε τμήμα να έχει ολοκληρώσει το έργο του στο σωστό πρότυπο. Μπορεί επίσης να επηρεάσει το επόμενο στάδιο της εργασίας (για παράδειγμα, εάν οι τοίχοι δεν είναι σωστά λειασμένοι, η εργασία βαψίματος δεν θα φαίνεται τόσο καλή). Ο διαχειριστής έργου μας θα διασφαλίσει τον ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο, για να εξαλείψει τυχόν προβλήματα ή διαφωνίες στο τέλος του έργου.

Με το σχεδιασμό του End-to-End της εταιρείας μας και την κατασκευή της υπηρεσίας ανακαίνισης, μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα έργο χωρίς προβλήματα.

Στάδιο 5: Το ολοκληρωμένο σπίτι σας

Το τελικό στάδιο είναι η ανανέωση για να διασφαλιστεί ότι όλα τα έγγραφα του έχουν ολοκληρωθεί και έχετε την απαραίτητη τεκμηρίωση του Κώδικα Συμμόρφωσης. Συγχαρητήρια – η ανακαίνισή σας είναι πλήρης!

Υπάρχουν 4 τρόποι με τους οποίους η εταιρεία μας μπορεί να σας παραδώσει ένα ανώτερο τελικό προϊόν, με χαμηλότερο κόστος:

Οικοδομικά υλικά: Είμαστε από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ειδικών ανακαινίσεων, γεγονός που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε τις καλύτερες τιμές. Έχουμε συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της οικοδομικής βιομηχανίας. Μπορούν να δώσουν την καλύτερη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τιμών – και τα μεταφέρουμε σε εσάς.

 

 Ποσοστά εργασίας:

Η ανακαίνιση έχει μια μεγάλη, καθιερωμένη ομάδα εμπορικών εργολάβων. Εξασφαλίζουμε πολύ καλύτερες τιμές απ ‘ό, τι ένας ιδιοκτήτης θα πάρει για ένα εφάπαξ έργο. Επιπλέον, λόγω της σχέσης μας, έχουμε πολύ μεγαλύτερη επιρροή στη διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής.

Σχεδιαστικές αποφάσεις:

Το κόστος μιας ανακαίνισης σπιτιού υπαγορεύεται από το γενικό σχεδιασμό όπως και οι κατασκευαστικές επιλογές. Με την ενσωμάτωση του σχεδιασμού στη διαδικασία αντί να το διαχωρίζετε όπως κάνουν οι περισσότεροι οικοδόμοι, η εταιρεία μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις σχεδιασμού. Η λεπτομερής περιγραφή του σχεδιασμού κατά την έναρξη του έργου καθιστά δυνατή τη διαχείριση του κόστους και την αποσαφήνιση των προϋπολογισμών στις αρχές της διαδικασίας.

Απόδοση διαδικασίας:

Παρόλο που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα καλύτερα ποσοστά υλικού και εργασίας, υπάρχει κάτι ακόμα σημαντικότερο! Η καλή διαχείριση του έργου είναι το κλειδί για την ελαχιστοποίηση του κόστους σε κάθε στάδιο. Η «αποδοτικότητα της διαδικασίας» είναι αυτό που πραγματικά διασφαλίζει ότι έχουμε την πιο ανταγωνιστική προσφορά στην αγορά.

Εάν θέλετε μια δωρεάν κατεύθυνση, χωρίς υποχρέωση, και συμβουλές για να συζητήσετε το έργο ανακαίνισης σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα ερωτήσεων για να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

 

Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και απολαύστε το νέο σπίτι σας.