Οι νιπτήρες  Corian σε ένα μπάνιο συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την εμφάνιση και συνεπώς αποτελούν ένα μοναδικό, ξεχωριστό αλλά και πρωτότυπο στοιχείο στην σύνθεση του χώρου. Διαλέγοντας έναν νιπτήρα Corian σε μία ανακαίνιση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το υλικό αυτό έχει διάρκεια στον χρόνο και εξαιρετικές ιδιότητες. Το Corian είναι ένα συμπαγές μη πορώδες υλικό με ομογενή σύσταση: 25% ακρυλική ρητίνη (μεθακρυλικό πολυμεθύλιο ή PMA) και 75% φυσικά ορυκτά μεταλλεύματα με κύριο συστατικό τον υδρίτη του αργιλίου (ΑΤΗ), που προέρχεται από τον βωξίτη, ένα ορυκτό από το οποίο παρασκευάζεται το αλουμίνιο.

Πρόκειται για ένα υλικό μοντέρνο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή επίπλων, πάγκων, νιπτήρων μπάνιου και κουζίνας κ.ά. Έχει μοναδική υφή, αίσθηση και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας.

Πλεονεκτήματα:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε νιπτήρες Corian στο μπάνιο σας. Το Corian παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής πέτρας και ουσιαστικά δεν έχει μειονεκτήματα.

 • Είναι εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό υλικό με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο (οφείλεται στην σύνθεσή του).
 • Όλα τα προϊόντα Corian έχουν εγγύηση πάνω από δέκα χρόνια αλλά η πραγματική διάρκεια ζωής τους είναι πάνω από είκοσι.
 • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τους χρήστες καθώς η σύνθεσή του είναι από ασφαλή υλικά.
 • Δεν είναι πορώδες υλικό και είναι ανθεκτικό σε διάφορους λεκέδες και στίγματα.
 • Δεν απορροφά υγρασία και συνεπώς δεν επιτρέπει την εμφάνιση και ανάπτυξη μούχλας.
 • Έχει εξαιρετικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
 • Είναι αρκετά ελαφρύ σε σχέση με το μάρμαρο ή τον γρανίτη.
 • Δεν είναι εύφλεκτο.
 • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
 • Είναι φιλικό στην αφή και έχει βελούδινη αίσθηση.
 • Καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα χωρίς να χρειάζεται κάποιο ειδικό καθαριστικό.
 • Είναι ιδανικό για χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και είναι πιστοποιημένο και κατάλληλο για δημόσιους χώρους (σχολεία, νοσοκομεία, εστιατόρια).

Οι νιπτήρες Corian επιπλέον προσφέρουν εξαιρετική αισθητική και ποιότητα. Η ιδιαίτερη εμφάνιση τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν ορατοί αρμοί.

image002

Αυτό το χαρακτηριστικό βέβαια δίνει μια συμπαγή εμφάνιση στο νιπτήρα και αφήνει πολλά περιθώρια στους ειδικούς που θα αναλάβουν την ανακαίνιση του μπάνιου σας να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες διακοσμητικές προτάσεις και παραλλαγές.

image003

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του υλικού Corian είναι η ποικιλία χρωμάτων διότι μπορείτε να συνδυάσετε έναν νιπτήρα με κάθε διακοσμητικό στυλ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 100 και παραπάνω χρώματα βρίσκοντας σίγουρα το κατάλληλο για τον χώρο σας χωρίς να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα.

image004

Οι νιπτήρες Corian είναι σε μοντέρνα γραμμή και έχουν καθαρή και απλή φόρμα, σύγχρονη εικόνα και μοντέρνα χρώματα που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής μας και μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο και στυλ. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα σε κάθε ανακαίνιση και αυτό μας δίνει την ευελιξία του να έχουμε πολλές διακοσμητικές παραλλαγές και προτάσεις.

image005

Μπορείτε να παραγγείλετε  τον δικό σας νιπτήρα Corian αν δεν βρείτε αυτό που ταιριάζει στο διακοσμητικό σας στυλ και να τον ταιριάξετε με το ύφος και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της ανακαίνισης του μπάνιου δημιουργώντας κάτι μοναδικό με το προσωπικό σας γούστο. Το Corian είναι ένα υλικό με ατελείωτες δυνατότητες και θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα υλικά στην παγκόσμια αγορά. Συνδυάζει υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, ελαστικότητα, εμπνευσμένα χρώματα και επιφάνειες με σκληρή υφή, ικανές να παραμείνουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.

Η εταιρεία μας  χρησιμοποιεί Corian της γνωστής εταιρείας dupont και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.