fbpx

Ανακαίνιση σημαίνει δάπεδο. Σε σύγκριση με το σκληρό ξύλο, το laminate προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως το χαμηλότερο κόστος, μια μεγαλύτερη γκάμα για να επιλέξετε χρώματα και μοτίβα όσον αφορά τον σχεδιασμό και το πάχος, την αντοχή στην υγρασία και το επίπεδο φθοράς όσον αφορά τη δομή. Το δάπεδο από πλαστικοποιημένο υλικό είναι ελαφρύτερο και πιο εύκολα κομμένο αλλά το πιο σημαντικό γεγονός μπορεί να είναι ένα έργο DIY που απαιτεί βασικές δεξιότητες και απλά εργαλεία που σας απαλλάσσουν από έξοδα και πρόσθετα κόστη.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει πραγματικά τέλειο προϊόν στην αγορά, οπότε τι πρέπει να κάνετε για να επιλέξετε το καλύτερο laminate δάπεδο για το σπίτι σας; Τα χρώματα του τοίχου, των φωτιστικών, των επίπλων είναι μόνο η αρχή. Εάν ανανεώνετε ή κάνετε ανακαίνιση σπιτιού στο μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου, τότε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε μια θεματολογία. Μπορεί να είναι ένα θέμα για κάθε δωμάτιο ή ένα κεντρικό θέμα για ολόκληρο το σπίτι, ώστε να μπορείτε να εξετάσετε τα σχέδια για κάθε δωμάτιο και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

 

Οικιακές αποχρώσεις

Ομορφιά και Οικονομία με Laminate στην Ανακαίνιση Σπιτιού ή ΚαταστήματοςΤο χρώμα είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι που συνήθως «τραβά» το δωμάτιο μαζί του. Λάβετε υπόψη ότι το laminate δάπεδο σας θα καλύψει κάθε τετραγωνικό μέτρο του δωματίου. Το χρώμα αποδίδει τη συνολική αίσθηση ενός σπιτιού ή ενός δωματίου.

Μην επιλέξετε μόνο τα παραδοσιακά λευκά ή τις αποχρώσεις που είναι πιο ουδέτερες. Τίποτα δεν είναι λάθος σε σχέση με αυτό που συνηθίζετε αλλά να θυμάστε: Είναι το σπίτι σας και θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας.

Πριν επιλέξετε ένα χρώμα, εξετάστε τα φωτιστικά. Μαλακότεροι και ελαφρύτεροι τόνοι θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα εάν υπάρχει περιορισμένος φωτισμός που μπαίνει στο δωμάτιο. Ωστόσο, εάν υπάρχει άφθονο φυσικό φως, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο σκούρες αποχρώσεις. Επίσης, σκεφτείτε το πραγματικό μέγεθος των δωματίων, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα για να συρρικνωθεί ή να επεκταθεί ο χώρος.

Τα υπάρχοντα έπιπλα θα βοηθήσουν, επίσης, πολύ στην εξέταση του τύπου του laminate και ποιο είναι το κατάλληλο δάπεδο για το σπίτι σας. Εάν έχετε, για παράδειγμα, έπιπλα από σκούρο ξύλο, μπορείτε είτε να επιλέξετε κάτι που να προσφέρει μια πιο τολμηρή εμφάνιση και στη συνέχεια να προσθέσετε ένα χαλί που θα ολοκληρώσει το πάζλ της αισθητικής σε μία ανακαίνιση σπιτιού.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι σύγχρονοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ελαφρύτερους τόνους, πιο σκούρους για μια πιο παραδοσιακή αίσθηση και ουδέτερες πινελιές για μια ρουστίκ εικόνα.

 

Ποιότητα και άνεση

Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας μετά την τοποθέτησή του δαπέδου… Έτσι, πώς να επιλέξετε το καλύτερο laminate δάπεδο από την άποψη της ποιότητας;

Αναρωτηθείτε για την χρήση που γίνεται στο πάτωμά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από προϊόντα με την κατάλληλη βαθμολογία καθώς και να σκεφτείτε το υλικό, το πάχος και τη διαδικασία με την οποία κατασκευάζονται τα ελάσματα. Συνήθως, το προϊόν με υψηλή βαθμολογία συνιστάται για βαριά οικιστική ή μέτρια εμπορική κίνηση. Όσον αφορά το υλικό, ξύλινες σανίδες ή πλακάκια μπορούν να ανακατασκευαστούν μετά από μερικά χρόνια για να αποκατασταθεί η εμφάνισή του.

Τα πλακοστρωμένα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά στην υγρασία αλλά δεν είναι αδιάβροχα και έτσι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι αποκομίζετε τα μέγιστα από αυτά. Βεβαιωθείτε ότι προστατεύονται από την υγρασία του υποστρώματος.

Εκτός από αυτό, ελέγξτε επίσης εάν τα ελάσματα σας είναι προστατευμένα από υπεριώδη ακτινοβολία, ώστε να μην εξασθενίζουν από το καθημερινό φως.

 

Μια ματιά στον τιμοκατάλογο

Αν και αναφέραμε νωρίτερα ότι τα βινυλικά δάπεδα και πλακάκια κοστίζουν λιγότερο από το σκληρό ξύλο, οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο υλικό και το πάχος, το οποίο αγοράζετε.

Μπορείτε να πάρετε έκπτωση για μαζική αγορά. Μπορείτε, επίσης, να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας γνωρίζοντας πόσα τεμάχια χρειάζεστε και επιπλέον να έχετε προνόμια όπως δωρεάν παράδοση, επιπλέον υπηρεσίες ή συμβουλές εμπειρογνωμόνων και εγγυήσεις.

Η ανακαινιση σπιτιου συνδέεται πάντα με την ανανέωση των δαπέδων. Το laminate αποτελεί μια μικρή επανάσταση στον χώρο της ανακαίνισης. Η τιμή του το κάνει ελκυστικό σε συνδυασμό με τον υπέροχο σχεδιασμό και την εύκολη εφαρμογή που προσφέρει. Σε μια περίοδο που η καθημερινότητά σας και το σπίτι σας αναζητάει αξία, τότε έχετε επιλέξει ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί για το σπίτι και την τσέπη σας. Δάπεδο laminate…

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί στις ανακαινίσεις laminate tarkett που είναι μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες εταιρείες. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος υπεύθυνος της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Μοιραστείτε το!