fbpx

Ένα ελληνικό προϊόν αναβιώνει μέσα από την φαντασία και το μεράκι του Έλληνα επαγγελματία. Πρόκειται για την πατητή τσιμεντοκονία, η οποία είναι πιθανόν να είναι μια άγνωστη λέξη για τους περισσότερους και χρησιμοποιείται πολλές φορές σε μία ανακαίνιση σπιτιού και το αποτέλεσμά της είναι αρκετά γνωστό όταν έχετε επισκεφθεί ένα ξενοδοχείο και διαπιστώνετε ότι πολλές επιφάνειες του δωματίου έχουν δημιουργηθεί με αυτή την τεχνοτροπία. Κυρίως στο μπάνιο η ανακαίνιση είναι αρκετά διαδεδομένη με πατητή τσιμεντοκονία, αλλά και η υψηλή διακοσμητική στο υπνοδωμάτιο που ενσωματώνεται με αυτό τον τρόπο.

Η ανακαίνιση σπιτιού ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και οικονομική εξαιτίας της πατητής τσιμεντοκονίας. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ιδιοκτήτες θα δουν τον χώρο τους να αποκτά μια ιδιαίτερη αισθητική. Επίσης, ένα πλεονέκτημα που προσδίδει είναι το γεγονός ότι αποτελεί οικολογικό προϊόν, αλλά χωρίς να μειώνεται το επίπεδο υψηλής αισθητικής που προσφέρει. Επιπροσθέτως, δεν θα πρέπει να αγνοηθεί η προτίμηση που δείχνουν στους Έλληνες τεχνίτες οι επιχειρηματίες του εξωτερικού για τις ξενοδοχειακές τους εγκαταστάσεις.

Μία ανακαίνιση σπιτιού αποκτάει ποιότητα χάρη στην τεχνολογία που ενσωματώνεται στην πατητή καθώς επιτρέπει την διαπνοή του χώρου και είναι ανθεκτική στις συνθήκες υγρασίας. Αυτό είναι εφικτό λόγω των συστατικών που διαθέτει όπως είναι το μάρμαρο, ο ασβέστης και ο ασβεστόλιθος. Επίσης, το υψηλό επίπεδο απορρόφησης της υγρασίας προσθέτει άλλο ένα πλεονέκτημα στην πατητή τσιμεντοκονία, ανεξάρτητα αν το περιβάλλον είναι υγρό ή ξηρό. Οπότε δεν απολαμβάνετε μόνο μια ανακαίνιση με ιδιαίτερη αισθητική, αλλά το μικροκλίμα δέχεται μεγάλη βελτίωση.
Η εφαρμογή του υλικού επιτυγχάνεται εύκολα, επιτρέποντας την ορθή επικόλληση σε κάθε επιφάνεια όπως είναι το ξύλο, το μπετόν, το μέταλλο, στα πλακάκια, σε μάρμαρο, τοίχους, πισίνες, δάπεδα, ντουζιέρες, spa, σε κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.

Ας δούμε όμως πως μπορεί να ενσωματωθεί τμηματικά η πατητή τσιμεντοκονία κάνοντας την ανακαίνιση στο σπίτι εύκολη, οικονομική και βεβαίως ποιοτική. Κάθε χώρος διαθέτει τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά η ευελιξία του προϊόντος και του τεχνίτη δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευε ένας ιδιοκτήτης πολυτελούς ακινήτου.

Τσιμεντοκονία στο Σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο χώρος που φιλοξενεί καθημερινές αλλά και ξεχωριστές στιγμές με φίλους, συγγενείς, ιδιαίτερους καλεσμένους μα πάνω απ ‘όλα φιλοξενεί την απόλαυση που προσδοκούμε μέσα από τον πιο πολυτελή χώρο του σπιτιού. Χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και την βρίσκει στην πατητή, η οποία κάνει αισθητή την παρουσία της ως επένδυση στο τζάκι ή στον τοίχο. Το σαλόνι προσφέρεται και για επιπλέον συνδυασμούς χρωμάτων, μπορεί το γκρι να είναι ένα κοινότυπο χρώμα, αλλά με συνδυασμούς αποχρώσεων όπως το ανθρακί, το μπεζ και άλλα παρόμοια χρώματα μπορεί να κάνει την διαφορά. Επίσης, η αντιστοίχηση χρωμάτων από τα έπιπλα κουζίνας θα προσφέρει επιπλέον επιλογές.

Τσιμεντοκονία στην Κουζίνα

Η κουζίνα είναι άλλος ένας χώρος που προσφέρεται για δημιουργικές κατασκευές και ανακαινίσεις. Η πατητή είναι αρκετά δημοφιλής στις κουζίνες και γενικότερα στα δάπεδα. Το υλικό διαθέτει το πλεονέκτημα ότι δεν αφήνει υπολείμματα με αποτέλεσμα να κάνει τον καθαρισμό εύκολη υπόθεση. Τα γήινα χρώματα και υλικά της κουζίνας μπορούν να ταιριάξουν ιδιαίτερα με το μίνιμαλ στυλ που θα «γεννηθεί» με την παρουσία της πατητής. Βέβαια, η χρήση του υλικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον πάγκο της κουζίνας. Η φυσικότητα και η λεία υφή της κάνει την διαφορά σε ένα χώρο μοναδικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Τσιμεντοκονία στο Μπάνιο

Το μπάνιο δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από μια ουσιαστική ανακαίνιση, αντιθέτως είναι ο χώρος που συνηθίζεται σε ανακαινίσεις με πατητή. Η εφαρμογή της μπορεί να γίνει σε ολόκληρη την επιφάνεια του χώρου ή μεμονωμένα σε κάποια σημεία. Το στιλ που δημιουργείται προσφέρει απλότητα, ηρεμία και ενιαίο σχεδιασμό. Έτσι το μπάνιο σας μετατρέπεται σε ένα χώρο απόλαυσης.

Η ντουζιέρα είναι από τις επιλογές που μπορεί να γίνει εφαρμογή με το χτίσιμο της και το νιπτήρα να ολοκληρώνει έναν γοητευτικό συνδυασμό. Αν αυτό δεν αρκεί, δώστε ένα ιδιαίτερο τόνο συνδυάζοντας την πατητή με φυσικό ξύλο, δημιουργώντας το μπάνιο των ονείρων σας,

Η ανακαίνιση αναζητούσε έναν σύμμαχο και τον βρήκε στο όνομα της πατητής τσιμεντοκονίας. Ίσως δεν είναι το υλικό που μπορεί να θυμάστε εύκολα, αλλά είναι ένα παραδοσιακό υλικό με πρότυπα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες, διαθέτει πιστοποιήσεις και έχει δοκιμαστεί από τους έμπειρους τεχνίτες μας. Σε μια εποχή που η οικονομική δυσχέρεια είναι εμφανής, αυτό το προϊόν σας δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας. Μια οικονομική, αλλά ποιοτική ανακαίνιση στο σπίτι. Θα βρίσκατε κάτι καλύτερο;
Τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας για τη δημιουργία της πατητής τσιμεντοκονίας είναι του επώνυμου οίκου Novamix.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαίνιση ξενοδοχείων , διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μοιραστείτε το!