Μετά από κάθε ανακαίνιση μπάνιου σπιτιού η ερώτηση από τους ιδιοκτήτες είναι πάντα η ίδια. «Πώς να καθαρίζω με ασφάλεια το νέο μου μπάνιο χωρίς κίνδυνο φθοράς;». Είναι λογικό ο πελάτης να σκέπτεται πως θα διαχειριστεί ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο καθώς θέλει να το διατηρήσει στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και για τα χρόνια που έρχονται.  Να σημειωθεί εδώ ότι κυρίως τα καλής ποιότητας υλικά είναι αυτά που εξασφαλίζουν την μακροζωία της επένδυσης σας. Με αφορμή το ερώτημα των πελατών μας σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές διαχείρισης και καθαρισμού μπάνιου.

Οδηγίες Καθαρισμού Ειδών Υγιεινής Μπάνιου

  1. Χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό μαλακό πανί και αποφεύγουμε συρμάτινα, σκληρά σφουγγάρια, βούρτσες, αιχμηρά αντικείμενα.
  2. Χρησιμοποιούμε ήπια απορρυπαντικά ή ξύδι και αποφεύγουμε σκληρά απορρυπαντικά, καυστικά υλικά, οξέα και διαλυτικά, γιατί προκαλούν γρατσουνιές και μπορούν να δημιουργήσουν δυσχρωμίες ή να θαμπώσουν τις επιφάνειες.
  3. Καθαρίζουμε τακτικά τα είδη υγιεινής και οπωσδήποτε μετά από κάθε χρήση για την αποφυγή συσσώρευσης αλάτων και σαπουνιού, χωρίς να αφήνουμε πολλή ώρα το καθαριστικό στις επιφάνειες.
  4. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό το καθαριστικό και στεγνώνουμε με μαλακό πανί για να αποφύγουμε τα στίγματα από σταγόνες νερού.
  5. Αποφεύγουμε να αφήνουμε για πολύ καιρό στις επιφάνειες αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν λεκέδες, που ενδεχομένως δεν θα είναι δυνατόν να απομακρυνθούν.
  6. Προσέχουμε την πτώση βαριών αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν φθορές  στις επιφάνειες ή και ανεπανόρθωτες ζημίες (σπάσιμο).
  7. Αποφεύγουμε να αφήνουμε για πολύ καιρό στις επιφάνειες αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν λεκέδες, που ενδεχομένως δεν θα είναι δυνατόν να απομακρυνθούν.
  8. Προσέχουμε την πτώση βαριών αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν φθορές  στις επιφάνειες ή και ανεπανόρθωτες ζημίες (σπάσιμο).
  9. Εκτός από τα είδη υγιεινής ανάλογη φροντίδα απαιτούν οι βρύσες και οι σωληνώσεις με τα εξαρτήματα τους. Μπορούμε και αυτά τα εξαρτήματα να τα καθαρίζουμε με λευκό ξύδι.

Επιλέξτε ανθεκτικά  υλικά υψηλής ποιότητας κατά την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες μας και χαρείτε ένα αστραφτερό μπάνιο για πολλά χρόνια.

 

Ζητήστε μας προσφορά για εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

 

Επικοινωνία