Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα – Κυψέλη

Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα - Κυψέλη

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα στην Αθήνα  και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυψέλης παρατηρήσαμε ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και μας περίμενε μία ριζική ανακαίνιση σπιτιού.

Καταρχάς ξηλώθηκαν όλα τα ξύλινα πατώματα και τα μωσαικά αφού έπρεπε να τοποθετηθεί στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο νέο δρύινο πάτωμα με σκελετό από την αρχή και στο υπόλοιπο σπίτι πλακάκι. Γκρεμίστηκε ένας τοίχος με αποτέλεσμα το σαλόνι να γίνει ενιαίο με το χωλ. Οι υδραυλικές σωληνώσεις και αποχετεύσεις αντικαταστάθηκαν με νέες της γνωστής εταιρείας valsir.

Τα ηλεκτρολογικά του διαμερίσματος άλλαξαν και μπήκαν νέες καλωδιώσεις, ηλεκτρολογικός πίνακας και διακόπτες. Το μπάνιο ανακαινίστηκε από την αρχή και τοποθετήθηκε μαντεμένια μπανιέρα της εταιρείας roca. Δε θα μπορούσαμε ν αφήσουμε την κουζίνα, οπότε κατασκευάστηκε μία νέα από βακελίτη σε μία ευχάριστη διχρωμία. Το διαμέρισμα έχει μεγάλο μπαλκόνι οπότε τοποθετήθηκε ένα όμορφο πλακάκι σε απομίμησή πέτρας.

Οι παλαιές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες μελαμινικές σε μία ελαφριά απόχρωση για να δένουν με τους υπόλοιπους χώρους.

Η ντουλάπα αντικαταστάθηκε κι αυτή με νέα από βακελίτη σ ένα όμορφο χρώμα που δένει αρμονικά με το δρύινο πάτωμα αλλά και με τις εσωτερικές πόρτες.

Η ανακαίνιση έφτανε στο τέλος, οπότε το σπίτι χρωματίστηκε με γήινες αποχρώσεις σε σαλόνι, κουζίνα και χωλ, ενώ το δωμάτιο έγινε ένα πιο ζωηρό χρώμα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις σπιτιών και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

17 Νοεμβρίου 2015