Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Κολωνό

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Μετά την επίσκεψή των τεχνικών της εταιρείας μας στο διαμέρισμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνού παρατηρήσαμε ότι έπρεπε να βρεθούν κάποιες λύσεις για να γίνει λειτουργικότερο το διαμέρισμα λόγω των ιδιαίτερων χώρων του. Όπως και στις περισσότερες ανακαινίσεις έπρεπε να δημιουργήσουμε μία κουζίνα με όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Ο χώρος που είχαμε για να το κάνουμε αυτό ήταν μικρός με αποτέλεσμα να κατασκευάσουμε άλλη μία δεύτερη σειρά με κρεμαστά ντουλάπια. Ο νεροχύτης μεταφέρθηκε σε άλλη πλευρά και είναι της εταιρείας Macart. Το δάπεδο της κουζίνας στρώθηκε με πλακάκια σε απομίμηση ξύλου, ενώ στο ταβάνι έγινε κατασκευή από γυψοσανίδα με χωνευτά σποτ για φωτισμό. Έτσι η μικρή κουζίνα μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία.

Ένας άλλος χώρος που επεμβαίνουμε σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού είναι το μπάνιο. Άλλαξε η υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση και τοποθετήθηκε χτιστή ντουσιέρα αντί για μπανιέρα. Η διάταξη του μπάνιου άλλαξε αφού η λεκάνη και το έπιπλο με το νιπτήρα τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις. Στην οροφή έγινε κατασκευή από γυψοσανίδα με χωνευτά σποτ για φωτισμό. Η πόρτα του μπάνιου αντικαταστάθηκε με μία πόρτα laminate σε απόχρωση ξύλου και τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε. Ήταν μία δύσκολη ανακαίνιση λόγω των περιορισμών που είχαμε στους χώρους, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

9 Δεκεμβρίου 2015