Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Περιστέρι (Β’ Όροφος)

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Σε συνέχεια της ανακαίνισης διαμερίσματος που πραγματοποιήθηκε στο περιστέρι “Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Περιστέρι Σε Κουζίνα & Μπάνιο” η εταιρεία μας ανέλαβε και την ανακατασκευή και δεύτερου διαμερίσματος με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά σε διαφορετικό όροφο μετά από απαίτηση του πελάτη

Έτσι και σε αυτό το διαμέρισμα αποφασίσαμε να κάνουμε ενοποίηση της κουζίνας με το σαλόνι, οπότε γκρεμίστηκαν κάποιοι τοίχοι. Το διαμέρισμα απέκτησε αυτόνομη θέρμανση αφού τοποθετήθηκαν σωληνώσεις, σώματα καλοριφέρ και ατομικός λέβητας φυσικού αερίου.

Έγινε ανακαίνιση κουζίνας από μασίφ ξύλο και βάφτηκε με λάκα γκρι. Δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ριζική ανακαίνιση μπάνιου. Οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις που τοποθετήθηκαν είναι της γνωστής εταιρείας VALSIR. Τοποθετήθηκε ακρυλική μπανιέρα της εταιρείας CARRON, ενώ τα έπιπλα του μπάνιου είναι  από κόντρα πλακέ θαλάσσης για να είναι ανθεκτικά στην υγρασία και βάφτηκαν με λάκα.

Σε όλο το δάπεδο τοποθετήθηκε πλακάκι  μακρόστενο σε απομίμηση ξύλου. Τα πλακάκια του δαπέδου και του μπάνιου είναι του γνωστού οίκου MARAZZI. Οι ντουλάπες αντικαταστάθηκαν με νέες από βακελίτη και τα ξύλινα πατώματα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν με Γερμανικά Βερνίκια νερού οικολογικά.

Αφαιρέθηκαν οι παλαιές ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις και τοποθετήθηκαν νέες και ηλεκτρολογικός πίνακας. Για μια ακόμα φορά είχαμε μία άψογη συνεργασία με το πελάτη.

Αν επιθυμείτε να σας δώσουμε μία οικονομοτεχνική προσφορά για  την ανακαίνιση της κατοικίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

22 Οκτωβρίου 2015