Ανακαίνιση διαμερίσματος Στη Μεταμόρφωση

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού Στη Μεταμόρφωση

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να γίνει μία ριζική ανακαίνιση σπιτιού.

Καταρχάς κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής αλλά και του πελάτη. Άλλο βασικό κομμάτι της ανακαίνισης ήταν η θέρμανση. Δημιουργήθηκε νέα θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ο οποίος τοποθετήθηκε στο μπαλκόνι. Γκρεμίστηκαν κάποιοι τοίχοι και εγινε το σπίτι πιο μοντέρνο με σαλόνι, τραπεζαρία και ενιαία κουζίνα πλέον.

Η κουζίνα έγινε από βακελίτη και ο πάγκος και ο πλαινός τοίχος έγιναν από Corian σε μία όμορφη απόχρωση που δένει με όλο το σύνολο. Σε όλα τα δάπεδα και τα μπαλκόνια τοποθετήθηκαν πλακάκια από γρανίτη σε μεγάλη διάσταση. Οι ντουλάπες και οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες, ενώ τοποθετήθηκαν και νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Το μπάνιο ανακαινίστηκε πλήρως και τοποθετήθηκε μία χτιστή ντουζιέρα και συστήματα εντοιχισμού. Το σπίτι εξοπλίστηκε με σύστημα συναγερμού και μία πόρτα ασφαλείας.

Έγινε θερμοπρόσοψη περιμετρικά του διαμερίσματος και τέλος χρωματίστηκε το σπίτι σε αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια για την όμορφη συνεργασία και ευχόμαστε καλορίζικο το νέο τους σπίτι!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

30 Ιουνίου 2023