Ανακαίνιση Σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανακαίνιση Σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ανακαίνιση Σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Κατά την επίσκεψή μας στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας παρατηρήσαμε ότι έπρεπε να γίνουν πολλές αλλαγές γι αυτό προχωρήσαμε στην ολική ανακαίνιση σπιτιού. Καταρχάς έπρεπε να δώσουμε βάση στα ηλεκτρολογικα και υδραυλικά του σπιτιού.

Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες από την αρχή και το διαμέρισμα εξοπλίστηκε πλέον με ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες άλλαξε και η διαρρύθμιση του σπιτιού και η κουζίνα πλέον έγινε ενιαία με το σαλόνι. Αφου ολοκληρώθηκε και η κουζίνα σειρά έπρεπε να πάρει και η ανακαίνιση μπάνιου όπου κατασκευάστηκε μία χτιστή ντουζιέρα  που περικλείεται με καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας και τοποθετήθηκε κρμαστή λεκάνη με εντοιχισμένο καζανάκι. Τα παλαιά εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου καθώς τοποθετήθηκαν και νέες εσωρεικές πόρτες βαμμένες με λάκα.  Δημιουργήθηκαν νέες ντουλάπες από μελαμίνη  και μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Τα δάπεδα ντύθηκαν με ένα όμορφο πλακάκι σε απομίμηση ξύλου και το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμοερφες γήινες αποχρώσεις του γκρι.

Η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε και τελικά παραδόθηκε στην οικογένεια ένα «νέο» σπίτι που δεν έχει να θυμίζει τίποτα με την αρχική του κατάσταση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

14 Νοεμβρίου 2019