Ανακαίνιση Μπάνιου στο Μαρούσι

Ανακαίνιση Μπάνιου Στο ΜαρούσιΑνακαίνιση Μπάνιου Στο Μαρούσι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Μπάνιου

Αφού επισκεφτήκαμε το διαμέρισμα στο Μαρούσι, αποφασίσαμε με τον πελάτη μας να κάνουμε μία ανακαίνιση μπάνιου παρόλο που το μπάνιο δεν ήταν και τόσο παλαιό. Θέλαμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα με ένα νέο μπάνιο πολύ φωτεινό και τελικά το επιτύχαμε όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Καταρχάς αντικαταστάθηκαν οι παλαιές υδραυλικές εγκαταστάσεις με νέες και μετατράπηκαν κάποιες ηλεκτρολογικές γραμμές. Η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία ασύμμετρη χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από μία όμορφη καμπίνα από κρύσταλλα. Στη συγκεκριμένη ανακαίνιση δεν τοποθετήθηκε συμβατική λεκάνη αλλά μία λεκάνη κρεμαστή με εντοιχισμένο καζανάκι. Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν είναι μεγάλης διάστασης από γρανίτη σε μία λευκή απόχρωση με γκρίζα νερά που θυμίζουν μάρμαρο.

Δώσαμε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες στον τρόπο τοποθέτησης των πλακιδίων. Στην ντουζιέρα τοποθετήθηκε εντοιχισμένο σύστημα μπαταρίας με ταψί rain. Στη συνέχεια κατασκευάσαμε μεγάλο χτιστό πάγκο με έναν επιτραπέζιο νιπτήρα και κάτω από τον πάγκο ένα ευρύχωρο ντουλάπι σε μία όμορφη απόχρωση που δένει με όλο το υπόλοιπο σύνολο. Τέλος την τελευταία πινελιά στην ανακαίνιση μπάνιου την έδωσε η inox πετσετοκρεμάστρα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

21 Σεπτεμβρίου 2018