Ανακαίνιση Σπιτιού στους Αμπελόκηπους

Ανακαίνιση Σπιτιού στους Αμπελόκηπους
Ανακαίνιση Σπιτιού στους Αμπελόκηπους

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε μία ακόμη ανακαίνιση σπιτιού με επιτυχία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Συγκεκριμένα αλλάχθηκαν όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις με νέες. Το μπάνιο ανακαινίστηκε πλήρως, ενώ η παλαιά μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουσιέρα και επενδύθηκε με πλακάκια που μοιάζουν με τουβλάκια.

Την τελευταία πινελιά στο μπάνιο έδωσε η inox πετσετοκρεμάστρα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση της κουζίνας, η οποία κατασκευάστηκε σε γήινες αποχρώσεις. Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Alumil σε όμορφη γκρι απόχρωση. Τα παντζούρια έγιναν από ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου και μηχανισμούς της Γαλλικής εταιρείας Somfy. Οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate σε μία όμορφη απόχρωση που δένει με το υπόλοιπο σύνολο. Στο υπνοδωμάτιο κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε συρόμενη ντουλάπα με χρωματιστό γυαλί στη μέση των φύλλων.

Τα παλαιά δάπεδα από μάρμαρο αντικαταστάθηκαν με πλακάκια σε γκρι απόχρωση πατητής τσιμεντοκονίας, ενώ τα ξύλινα δάπεδα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε γήινες αποχρώσεις. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια που μας εμπιστεύτηκε την ανακαίνιση του διαμερίσματός της και θα χαρούμε να έχουμε μία μελλοντική συνεργασία.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το δικό σας χώρο.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

9 Μαΐου 2016