Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Περιστέρι Σε Κουζίνα & Μπάνιο

Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Περιστέρι Σε Κουζίνα & Μπάνιο

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού στην περιοχή του Περιστερίου και κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της οικογένειας, αποφασίσαμε να κάνουμε ενοποίηση της κουζίνας με το σαλόνι, οπότε γκρεμίστηκαν κάποιοι τοίχοι. Το διαμέρισμα απέκτησε αυτόνομη θέρμανση αφού τοποθετήθηκαν σωληνώσεις, σώματα καλοριφέρ και ατομικός λέβητας φυσικού αερίου.

Έγινε ανακαίνιση κουζίνας από μασίφ ξύλο και βάφτηκε με λάκα γκρι. Δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ριζική ανακαίνιση μπάνιου. Οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις που τοποθετήθηκαν είναι της γνωστής εταιρείας VALSIR. Τοποθετήθηκε ακρυλική μπανιέρα της εταιρείας CARRON, ενώ τα έπιπλα του μπάνιου είναι  από κόντρα πλακέ θαλάσσης για να είναι ανθεκτικά στην υγρασία και βάφτηκαν με λάκα.

Σε όλο το δάπεδο τοποθετήθηκε πλακάκι  μακρόστενο σε απομίμηση ξύλου. Τα πλακάκια του δαπέδου και του μπάνιου είναι του γνωστού οίκου MARAZZI. Οι ντουλάπες αντικαταστάθηκαν με νέες από βακελίτη και τα ξύλινα πατώματα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν με Γερμανικά Βερνίκια νερού οικολογικά.

Αφαιρέθηκαν οι παλαιές ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις και τοποθετήθηκαν νέες και ηλεκτρολογικός πίνακας. Είχαμε μία άψογη συνεργασία με την οικογένεια και είμαστε χαρούμενοι διότι μας εμπιστεύτηκαν την ανακαίνιση  σε δεύτερο διαμέρισμα  στον πιο πάνω όροφο.

Αν επιθυμείτε να σας δώσουμε μία οικονομοτεχνική προσφορά για  την ανακαίνιση της κατοικίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

25 Ιουλίου 2015