Ριζική Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα

Ριζική Ανακάινιση Σπιτιού στην Αθήνα

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Κατά την επίσκεψή μας στο διαμέρισμα της οικογένειας, στο κέντρο της Αθήνας, αποφασίσαμε να κάνουμε μία ριζική ανακαίνιση σπιτιού. Η κουζίνα απέκτησε ένα μοντέρνο στυλ και τα ντουλάπια έγιναν σε διχρωμία. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε μία ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου.

Τοποθετήθηκε μπανιέρα της γνωστής εταιρείας Carron και καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας. Στο δάπεδο τοποθετήθηκαν πλακάκια σε απομίμιση ξύλου, ενώ στους τοίχους σε απομίμιση πέτρας. Τα εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Aloumil.

Στις βεράντες δε θα μπορούσε να παραμείνει το μωσαικό οπότε τοποθετήθηκαν πλακάκια. Ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση άλλαξε και εγκαταστάθηκε συναγερμός στο διαμέρισμα. Οι υδραυλικές σωληνώσεις και αποχετεύσεις, όπως και στις περισσότερες ανακαινίσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, άλλαξαν με σκοπό να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Τέλος το σπίτι απέκτησε νέες ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και πόρτα ασφαλείας. Αν θέλετε να σας κάνουμε μία οικονομική προσφορά για το διαμέρισμά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

13 Μαΐου 2015