Κάθε μπάνιο χωρίζεται σε διαφορετικές περιοχές. Μία από αυτές είναι ο χώρος του ντους και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από άνεση, αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση και να λειτουργεί άψογα για τους χρήστες. Το ντους χρησιμοποιείται συχνά μέσα στην ημέρα και για το λόγο αυτό με έναν σωστό σχεδιασμό και επιλογή υλικών μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Μπορείτε να δείτε μερικές μοντέρνες ιδέες για καμπίνες ντους από γυαλί και να διαλέξετε το ιδανικότερο για το χώρο σας όποιες και αν είναι οι διαστάσεις του. Σε μία ανακαίνιση μπάνιου και διαμορφώστε ειδικά το χώρο του ντους με γυάλινα φύλλα που προσφέρουν ένα ζεστό, φιλικό, ευχάριστο και πολυτελές αποτέλεσμα. Οι καμπίνες ντους είναι απλές, με μοναδικό στυλ και δημιουργούν μια απόλυτα μοντέρνα ατμόσφαιρα σε κάθε μπάνιο.

  • Μικρές καμπίνες για μπάνια με περιορισμένο χώροΥλικά και Ιδέες για Καμπίνες Ντους στην Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλο μέσα σε ένα σπίτι και συχνά δεν είναι τόσο μεγάλος όσο θα επιθυμούσαμε. Η άνεση στους χρήστες του σπιτιού μπορεί να επιτευχθεί με μοντέρνες ιδέες για μικρών διαστάσεων μπάνια. Ένα μοντέρνο μπάνιο μπορεί να είναι αρκετά ευέλικτο και μπορείτε να δημιουργήσετε θαύματα με μια ανακαίνιση. Ο περιορισμένος χώρος στο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και μια από τις πιο έξυπνες ιδέες για εξοικονόμηση χώρου είναι η εγκατάσταση ντους αντί για μπανιέρα.

  • Μικρές καμπίνες με γυάλινα φύλλα

Μια από τις πιο χρήσιμες ιδέες για μικρά ντους είναι να τοποθετήσετε ένα με 3 γυάλινα φύλλα διότι δημιουργείται η ψευδαίσθηση σε ένα μικρό μπάνιο  ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Τα πλαίσια των φύλλων είναι συνήθως φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με καθαρές διακριτικές γραμμές και μάλιστα πολλά μοντέρνα στο σχεδιασμό γυάλινα φύλλα ντους είναι χωρίς πλαίσια συμπεριλαμβανομένου και του φύλου της πόρτας. Τα γυάλινα φύλλα χωρίς πλαίσια δίνουν ένα πιο απλό και καθαρό στυλ.

Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες είναι ιδανικές για ντους γιατί εξοικονομούν χώρο δεν ενοχλούν και είναι εύκολες στη χρήση.

Τα ανοιχτά ντους που δεν έχουν πόρτα είναι αυτά που δεν κλείνουν τελείως. Χωρίς πόρτα μόνο και μόνο με μια γυάλινη περίφραξη χρειάζεται καλό σύστημα αποχέτευσης και πλακάκια που δεν γλιστράνε. Μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένας γυάλινος τοίχος μεταξύ του ντους και του υπόλοιπου χώρου. Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για minimal χώρους, απλή, τέλεια και με ευκολία στην εγκατάσταση.

Τα πλακάκια χρησιμεύουν συνήθως για να διαχωρίσουν οπτικά την περιοχή του ντους από τον υπόλοιπο χώρο του  μπάνιου. Σε ένα ανοιχτό νους προτιμήστε κεφαλές ντους βροχής. Τα πλακίδια σε φωτεινά χρώματα είναι μια ιδανική επιλογή για τοίχους μιας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου και μοντέρνου χώρου.

  • Γωνιακές Καμπίνες ντουςΥλικά και Ιδέες για Καμπίνες Ντους στην Ανακαίνιση Μπάνιου

Ίσως η πιο πρακτική και ευρέως γνωστή ιδέα για εξοικονόμηση χώρου σε ένα μικρό μπάνιο είναι η γωνιακή καμπίνα ντους. Σε μια ανακαίνιση μπάνιου ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του χώρου κυρίως όταν αυτός είναι μικρών διαστάσεων  πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με στόχο την εκμετάλλευση κάθε γωνιάς του. Τα γωνιακά ντους είναι μια τέλεια επιλογή για μοντέρνο και κομψό στυλ. Μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια τοίχου στην γωνία για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Τοποθετήστε επίσης το τηλέφωνο του ντους ψηλά για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Αν θέλετε ιδιωτικότητα και απομόνωση όταν βρίσκεστε στο ντους αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να κρύψετε και τελείως το χώρο πίσω από συμπαγείς τοίχους μπορείτε να επιλέξετε αμμοβολησμένο γυαλί στο κάτω μέρος της καμπίνας και να αφήσετε την επάνω περιοχή διάφανη για να μπαίνει το φως. Ιδιαίτερα κομψή επιλογή για καμπίνα ντους που καλύπτει όλες τις ανάγκες των χρηστών.

Γενικά η παρουσία του γυαλιού στο χώρο του μπάνιου είναι κάτι παραπάνω από κομψότητα και πολυτέλεια. Η καθαρότητα και η διαφάνεια του γυαλιού σαν υλικό στην ουσία συμβολίζει έναν χώρο όπως το μπάνιο περισσότερο από κάθε άλλο μέρος του σπιτιού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για να σας δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση αφορά την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.