Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αθήνα

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος στο Γουδί

Η εταιρεία μας αφού έκανε την επίσκεψη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γουδί προχώρησε σε μία ριζική ανακαίνιση όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες αφού το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Καταρχάς έγιναν κάποια γκρεμίσματα σε τοιχοποιίες και αποξηλώθηκε η παλαιά τσιμεντοκονία και κατασκευάστηκε νέα για να τοποθετηθεί από πάνω της παρκέ προγυαλισμένο ξύλο της εταιρείας Tarkett. Οι παλαιές υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αποξηλώθηκαν και δημιουργήθηκαν νέες σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της εποχής. Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με τη δημιουργία του μπάνιου και του wc σε όμορφες γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με είδη υγιεινής χρώματος μαύρου κυρίως στο μπάνιο. Επίσης τοποθετήθηκαν δύο νιπτήρες και εντοιχισμοί σε όλα τα σημεία.

Η κουζίνα έγινε σε αποχρώσεις του μαύρου αλλά και του ξύλου σε συνδυασμό με έναν λευκό πάγκο. Τέλος στην κουζίνα κατασκευάστηκε ένα ψηλό πάσο που φιλοξενεί εσωτερικά ένα όμορφο νεροχύτη από γρανίτη. Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες σε μία όμορφη λευκή απόχρωση που δένει με το υπόλοιπο σπίτι. Τα παλαιά κουφώματα αλουμινίου αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή και τέλος κατασκευάστηκαν νέες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και το χωλ.

Το σπίτι ολοκληρώθηκε με το σπατουλάρισμά του και το χρωματισμό σε όμορφες αποχρώσεις. Η εταιρεία μας ολοκληρώνει ανακαινίσεις και κατασκευές και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το δικό σας project.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

16 Μαρτίου 2022