Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Παγκράτι

Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Παγκράτι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Αφού επισκεπτήκαμε το διαμέρισμα στο Παγκράτι αποφασίσαμε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε να πραγματοποιηθεί μία ριζική ανακαίνιση. Είχε αρκετές δυσκολίες διότι ήταν παράγωνο και όλοι οι χώροι του ήταν αρκετά μη λειτουργικοί όπως για παράδειγμα το μπάνιο. Αρχικά γκρεμίστηκε ένας τοίχος που ένωνε το χωλ με το σαλόνι και αποξηλώθηκε το παλαιό ξύλινο δάπεδο του σαλονιού και αφου τοποθετήθηκε τσιμεντοκονία στη συνέχεια στρώθηκε με ένα όμορφο πλακάκι όπως και το υπόλοιπο σπίτι. Οι παλαιές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Η ανακαίνιση σπιτιού στο Παγκράτι συνεχίστηκε με την κουζίνα και το μπάνιο όπου η μεταμόρφωσή τους είναι εμφανής από τις φωτογραφίες. Στο υπνοδωμάτιο κατασκευάστηκε μία συρόμενη ντουλάπα με χρωματιστό γυαλί στη μέση μεταξύ των ξύλινων επιφανειών. Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες εσωτερικές πόρτες laminate. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου και μία πόρτα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με το σπατουλάρισμα και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε, έτσι ώστε να μεταμορφώσουμε το διαμέρισμά και να το κάνουμε όσο γίνεται πιο λειτουργικό!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

27 Μαρτίου 2018