Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Παγκράτι

Ανακαίνιση Σπιτιού Στο Παγκράτι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Παγκράτι,  αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση σπιτιού.

Το διαμέρισμα ήταν αρκετά παλαιό και κρίθηκε αναγκαίο να αλλαχθούν οι υδραυλικές σωληνώσεις και αποχετεύσεις καθώς και ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάστασή του σύμφωνα με τους νόμους και προδιαγραφές της εποχής μας. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε μία ολική ανακαίνιση μπάνιου, όπου η μπανιέρα αντικαταστάθηκε από μία όμορφη χτιστή ντουζιέρα με καμπίνα από κρύσταλλο.

Η νέα κουζίνα έγινε από βακελίτη σε γήινες γυαλιστερές αποχρώσεις του γκρι. Τοποθετήθηκαν πλακάκια στο χολ και τη νέα βακελιτική κουζίνα, ενώ γυαλίστηκαν τα δάπεδα του υπόλοιπου σπιτιού. Οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate και κατασκευάστηκαν δύο ντουλάπες, μία ανοιγόμενη στο υπνοδωμάτιο και μία συρόμενη στο χωλ. Δε θα μπορούσαμε ν αφήσουμε τα παλαιά ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γι αυτό τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Alumil και σίτες πλισέ.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και ευχόμαστε καλή διαμονή στην οικογένεια στο “νέο” τους σπίτι.

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε μία δωρεάν εκτίμηση για το δικό σας χώρο αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

23 Ιουλίου 2016