Ανακαίνιση Σπιτιού Στα Πατήσια

Ανακαίνιση Σπιτιού Στα Πατήσια
Ανακαίνιση Σπιτιού Στα Πατήσια

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική ολοκλήρωσε με επιτυχία άλλη μία δύσκολη ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια. Το διαμέρισμα όταν το είδαμε ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση οπότε αντιληφθήκαμε ότι μας περιμένει αρκετή δουλειά.

Καταρχάς αφαιρέθηκαν όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και τοποθετήθηκαν νέες σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου, όπου η παλαιά μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία όμορφη χτιστή ντουσιέρα που διακοσμείται από μία γυάλινη καμπίνα και πλέον το πλυντήριο ρούχων τοποθετήθηκε μέσα στο μπάνιο.

Δε θα μπορούσε να παραμείνει η παλαιά κουζίνα σε αυτήν την κατάσταση οπότε κατασκευάστηκε νέα κουζίνα από βακελίτη σε λευκή γυαλιστερή απόχρωση. Τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL και τοποθετήθηκαν σίτες πλισέ.

Στη συνέχεια οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες laminate σε μία όμορφη απόχρωση. Τα δάπεδα του διαμερίσματος αλλά και των μπαλκονιών στρώθηκαν με πλακάκια από γρανίτη. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά και με την τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας στην είσοδο.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να δούμε το χώρο σας εντελώς δωρεάν και να σας δώσουμε κάποιες ιδέες και τελικά μία οικονομική προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

26 Ιουνίου 2016