Ανακαίνιση Σπιτιού στου Ζωγράφου

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Αφού επισκεφτήκαμε  το διαμέρισμα της περιοχής του Ζωγράφου, συζητήσαμε με τους πελάτες και αποφασίσαμε μαζί να προχωρήσουμε σε μία ανακαίνιση σπιτιού.

Καταρχάς αντικαταστάθηκαν όλες οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις με νέες. Όπως και στις περισσότερες ανακαινίσεις η παλαιά κουζίνα αποξηλώθηκε και κατασκευάστηκε νέα από υλικό βακελίτη σε διχρωμία. Ένα όμορφο πασάκι με ράφια και ντουλάπι με συρτάρι στο κάτω μέρος “χώρισε” τη βακελιτική κουζίνα από το σαλόνι.

Αφού τελειώσαμε με την κουζίνα δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε το παλαιό μπάνιο. Στο νέο ανακαινισμένο μπάνιο, η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με ασύμμετρη ντουζιέρα και τοποθετήθηκε καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας.

Οι παλαιές ντουλάπες του διαμερίσματος αντικαταστάθηκαν με νέες σε ένα όμορφο χρώμα ξύλου.

Τα ξύλινα πατώματα επισκευάστηκαν και τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν με βερνίκι. Στη συνέχεια τρίφτηκε και γυαλίστηκε και το μαρμάρινο δάπεδο στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της γνωστής εταιρείας Alumil. Το διαμέρισμα εξοπλίστηκε με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

Τέλος η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά.

Αν επιθυμείτε να σας δώσουμε συμβουλές ή διευκρινίσεις σχετικά με την ανακαίνισή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

1 Φεβρουαρίου 2016