Ανακαίνιση Σπιτιού στον Πειραιά

Ανακαίνιση Σπιτιού στον Πειραιά
Ανακαίνιση Σπιτιού στον Πειραιά

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της περιοχής του Πειραιά συμφωνήσαμε με τον πελάτη μας να γίνει ανακαίνιση.

Το διαμέρισμα δεν είναι πολύ παλαιό όπως συνήθως και θα ανακαινιστεί λόγω αισθητικής άποψης αλλά και λειτουργικότητας. Οι εσωτερικές πόρτες καθώς και η πόρτα ασφαλείας αντικαταστάθηκαν με νέες σε καφέ σκούρα απόχρωση. Η παλαιά κουζίνα αποξηλώθηκε και κατασκευάστηκε νέα από καφέ γυαλιστερό βακελίτη. Ο πάγκος είναι σε απομίμηση ξύλου, ενώ τοποθετήθηκε νεροχύτης από γρανίτη της εταιρείας CARRON. Οι ντουλάπες αντικαταστάθηκαν με νέες σε καφέ απόχρωση. Έγιναν κάποιες απαραίτητες μετατροπές στα ηλεκτρολογικά του διαμερίσματος και τοποθετήθηκαν νέες γραμμές.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου όπου τοποθετήθηκε ντουζιέρα με κρύσταλλο ασφαλείας. Το καζανάκι έγινε εντοιχισμένο και η λεκάνη που τοποθετήθηκε είναι back to wall. Ο πάγκος είναι χτιστός με επιτραπέζιο νιπτήρα και εντοιχισμένη μπαταρία. Κατασκευάστηκε έπιπλο κάτω από τον πάγκο και πάνω από το πλυντήριο ρούχων. Στην οροφή τοποθετήθηκε γυψοσανίδα με σποτ φωτισμού, ενώ στην οροφή της  ντουζιέρας κατασκευάστηκε αίθριο με χρωματιστό φωτισμό.

Τα πλακάκια είναι του γνωστού οίκου MARAZZI. Εννοείται ότι οι υδραυλικές και αποχετευτικές σωληνώσεις άλλαξαν και τοποθετήθηκε πίνακας υδροληψίας. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά σε γήινες αποχρώσεις.

Η τεχνική εταιρεία Ι.Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και καταστημάτων και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχαριστούμε την οικογένεια για την όμορφη συνεργασία και ελπίζουμε να έχουμε και συνέχεια στο μέλλον.


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

7 Ιανουαρίου 2016