Ανακαίνιση Σπιτιού στο Νέο Ηράκλειο

Ανακαίνιση Σπιτιού στο Νέο Ηράκλειο

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Αφού επισκεφτήκαμε το διαμέρισμα της οικογένειας στο Νέο Ηράκλειο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση σπιτιού. Ξεκινήσαμε με τις αποξηλώσεις των πλακιδίων, της κουζίνας και των δύο μπάνιων. Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις χωρίς να επέμβουμε. Όλες οι υδραυλικές σωληνώσεις και αποχετεύσεις αντικαταστάθηκαν με νέες της γνωστής εταιρείας Valsir.

Στη συνέχεια τροποποιήθηκαν και αντικαταστάθηκαν και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του διαμερίσματος. Στο κομμάτι της θέρμανσης δημιουργήθηκε μονοσωληνιο σύστημα καλοριφέρ ενδοδαπέδια και αυτό θα το ελέγχει ένας αυτόνομος λέβητας φυσικού αερίου στο μπαλκόνι, ο οποίος θερμαίνει και τα νερά χρήσης του σπιτιού. Στη συνέχεια έγινε μία ριζική ανακαίνιση μπάνιου, όπου η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία ευρύχωρη χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από μία καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας.

Η κουζίνα αντικαταστάθηκε με νέα σε γήινες αποχρώσεις και τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Alumil. Τα παλαιά πλακάκια αποξηλώθηκαν και τοποθετήθηκαν νέα σε μία όμορφη γκρι απόχρωση.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση νέων ντουλαπών και μίας θωρακισμένης πόρτας. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε πολύ όμορφες αποχρώσεις όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια για την όμορφη συνεργασία που είχαμε και ευχόμαστε να έχουν μόνο χαρές στο νέο τους σπίτι.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

3 Φεβρουαρίου 2017