Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού στην Αθήνα

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμη project που αφορούσε μία ανακαίνιση στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά έπρεπε να αλλάξει η διαμόρφωση του μπάνιου και να μεγαλώσει με κάποιο τρόπο ο χώρος της κουζίνας. Λοιπόν γκρεμίστηκε το παλαιό μπάνιο και οι τοιχοποιίες του και κατασκευάστηκε από την αρχή όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Υπήρχε δυσκολία στην υλοποίησή του επειδή ήταν παράγωνο και έπρεπε να γίνει όσο πιο λειτουργικό γίνεται. Τελικά όπως θα δείτε το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και έγινε μία όμορφη ανακαίνιση μπάνιου με μία χτιστή ντουζιέρα ντυμένη με πλακάκια. Τα παλαιά εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου σε λευκή απόχρωση.

Το σαλόνι είχε μία μεσόπορτα η οποία κλείστηκε με σκοπό να γίνει ένα επιπλέον δωμάτιο. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν πλήρως με νέες. Κατασκευάστηκε μία νέα ντουλάπα από μελαμίνη, ενώ η κουζίνα άλλαξε μορφή αφού ανακαινίστηκε πλήρως. Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate σε μία όμορφη απόχρωση του καφέ που έδεσε απόλυτα με το υπόλοιπο σπίτι, ενώ αντικαταστάθηκε και η πόρτα εισόδου με μία πόρτα ασφαλείας. Στο διάδρομο και την κουζίνα κατασκευάστηκε οροφή από γυψοσανίδα και τοποθετήθηκαν σποτ φωτισμού. Τέλος τοποθετήθηκαν πλακάκια από γρανίτη σε κάποια δάπεδα, ενώ τα ξύλινα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν με βερνίκια οικολογικά.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με το χρωματισμό του διαμερίσματος σε γήινες αποχρώσεις.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

28 Φεβρουαρίου 2017