Ανακαίνιση Σπιτιού στα Σεπόλια

Ανακαίνιση Σπιτιού στα Σεπόλια

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε μία ακόμη ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Σεπόλια. Αρχικά έγιναν κάποια γκρεμίσματα σε τοίχους του διαμερίσματος με σκοπό ν ανοίξει ο χώρος. Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες και τοποθετήθηκαν νέα σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ και στο μπάνιο σώμα πετσετοκρεμάστρα.

Τα ξύλινα δάπεδα αποξηλώθηκαν και αφού τα γεμίσματα των δαπέδων έγιναν με τσιμεντοκονία, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πλακάκια σε μεγάλη διάσταση 60Χ60 σε μία απόχρωση του μπεζ. Σιγά σιγά το διαμέρισμα άρχισε να μεταμορφώνεται. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου, όπου η παλαιά μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα που περικλύεται από μία γυάλινη ανοιγόμενη καμπίνα.

Τοποθετήθηκε ένα όμορφο έπιπλο μπάνιου από λάκα μαύρη γυαλιστερή, ενώ στην ντουζίερα αντί για μπαταρία τοποθετήθηκε μία στήλη κατακόρυφη με τηλέφωνο. Η κουζίνα έγινε από υλικό βακελίτη σε μία όμορφη κόκκινη γυαλιστερή απόχρωση και εξοπλίστηκε με έναν νεροχύτη από γρανίτη της εταιρείας Blanco. Τα παλαιά ξύλινα εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου σε μία όμορφη γκρι απόχρωση της γνωστής εταιρείας Alumil. Οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate με inox οριζόντιες γραμμές, ενώ κατασκευάστηκαν δύο ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο για να υπάρχει μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος. Τοποθετήθηκε πόρτα ασφαλείας με inox οριζόντιες γραμμές και η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού με πληκτρολόγιο αφής. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμορφες αποχρώσεις.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε μερικές ή πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και ξενοδοχείων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

20 Μαρτίου 2017