Ανακαίνιση Σπιτιού στο Π. Φάληρο

Ανακαίνιση Σπιτιού Φάληρο
Ανακαίνιση Σπιτιού Φάληρο

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Κατα την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Παλαιό Φάληρο είδαμε ότι μας περίμενε αρκετή δουλειά. Το διαμέρισμα ήταν αρκετά παλαιό και έπρεπε να κάνουμε μεγάλες επεμβάσεις. Καταρχάς γκρεμίστηκαν κάποιοι τοίχοι και ενώθηκε η κουζίνα με το σαλόνι και χτίστηκαν κάποια παράθυρα και μία πόρτα.

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις έγιναν από την αρχή σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της εποχής μας. Τα παλαιά ξύλινα εξωτερικά κουφώματα στην ανακαίνιση σπιτιού αντικαταστάθηκαν με νεα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολλά, όπως και οι εσωτερικές πόρτες με νέες πόρτες laminate. Η κουζίνα έγινε από υλικό βακελίτη σε δύο όμορφες αποχρώσεις του γκρι.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση του μπάνιου, όπου η μπανιέρα αντικαταστηκε από μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από συρόμενα τζάμια. Τα παλαιά ξύλινα δάπεδα αποξηλώθηκαν και τοποθετήθηκαν μεγάλα τετράγωνα πλακάκια από γρανίτη σε μία γκρι απόχρωση πατητής τσιμεντοκονίας. Οι ντουλάπες αντικαταστάθηκαν με νέες, ενώ τοποθετήθηκε και μία πόρτα ασφαλείας στην είσοδο του διαμερίσματος. Στο διαμέρισμα έγιναν κατασκευές γυψοσανίδας της εταιρείας KNAUF  σε κολώνες και δοκάρια με φωτισμό από σποτ καθώς και μία κατασκευή στο σαλόνι όπου τοποθετήθηκε ένα ηλεκτρικό θερμαινόμενο τζάκι με φωτισμό.

Τέλος, η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς του διαμερίσματος σε γήινες αποχρώσεις του γκρι. Στην συγκεκριμένη ανακαίνιση έγιναν και άλλες εργασίες εξωτερικά όπως οι χρωματισμοί της πρόσοψης, μία εξωτερική θωρακισμένη πόρτα με τζάμι και διάφορες άλλες. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την όμορφη συνεργασία και ευχόμαστε να έχουν μία καλή διαμονή στο νέο τους σπίτι!

Η Τεχνική Κατασκευαστική Ι.Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

11 Απριλίου 2017