Ανακαίνιση Σπιτιού στα Μελίσσια

Ανακαίνιση Σπιτιού στα Μελίσσια

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε ακόμη μία όμορφη ανακαίνιση σπιτιού στα Μελίσσια με ένα αποτέλεσμα που μας δικαίωσε. Αφού αποξηλώθηκαν όλα τα παλαιά υλικά σκεφτήκαμε στη μεσοτοιχία σαλονιού-κουζίνας να ανοίξουμε ένα παράθυρο, έτσι ώστε να υπάρχει μία επαφή της κουζίνας με το σαλόνι. Σε αυτό το παράθυρο τοποθετήσαμε έναν πάγκο και μια όμορφη κατασκευή δεξιά και αριστερά με ράφια από καθρέπτη. Η κουζίνα που κατασκευάστηκε έγινε από υλικό βακελίτη σε δύο όμορφες γυαλιστερές αποχρώσεις του λευκού και του μελιτζανί χρώματος.

Η βακελιτική κουζίνα ολοκληρώθηκε με την κατασκευή ενός πτυσσόμενου τραπεζιού κάτω από τον πάγκο του παραθύρου που δημιουργήσαμε. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε σκαπιτσαριστή πέτρα σε μία γκρι απόχρωση και επενδύσαμε μία κολώνα στο σαλόνι και την επιφάνεια τοίχου κάτω από το παράθυρο που ανοίξαμε. Τα εξωτερικά κουφώματα  αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου και σε κάποια από αυτά τοποθετήθηκαν ηλεκτρικά ρολά. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν από την αρχή και τοποθετήθηκαν νέοι διακόπτες της εταιρείας legrand.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου όπου η παλαιά μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία όμορφη χτιστή ντουζιέρα με καμπίνα από τζάμι με συρόμενες πόρτες, ενώ τοποθετήθηκε πλακάκι σε απομίμηση ξύλου. Τα δάπεδα του μαρμάρου στο σαλόνι και τα μπαλκόνια γυαλίστηκαν, όπως και τα ξύλινα δάπεδα στα δωμάτια, ενώ στα δάπεδα του χωλ και της κουζίνας τοποθετήθηκε πλακάκι σε μεγάλη διάσταση. Στο διαμέρισμα τοποθετήθηκαν εσωτερικές πόρτες laminate και η ανακαίνιση σπιτιού δε θα μπορούσε να μην έχει καινούριες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και με τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ι. Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όταν μας χρειαστείτε.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

23 Απριλίου 2017