Ανακαίνιση Κατοικίας στο Περιστέρι

Ανακαίνιση Κατοικίας στο Περιστέρι

Ανακαίνιση Κατοικίας στο Περιστέρι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας επισκέφτηκε το διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές με αποτέλεσμα να προβούμε σε μία ανακαίνιση. Πρώτα απ όλα έπρεπε να μεταφέρουμε την κουζίνα από την πίσω πλευρά του σπιτιού στην μπροστά και στην παλαιά θέση της να γίνει ένα δωμάτιο.

Στη συνέχεια γκρεμίστηκε ένας τοίχος στο σαλόνι και πλέον η κουζίνα μεταφέρθηκε στο σαλόνι και έγινε ενιαία με αυτό. Χτίστηκε μία μπαλκονόπορτα και έγινε παράθυρο στο σαλόνι  διότι  λόγω του γκρεμίσματος του τοίχου υπήρχε ακριβώς δίπλα της μία άλλη μπαλκονόπορτα.

Η ανακαίνιση κατοικίας προχώρησε με την αλλαγή όλων των υδραυλικών, αποχετευτικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Η κουζίνα έγινε από υλικό βακελίτη σε μία όμορφη διχρωμία του γυαλιστερού λευκού και μαύρου. Η ανακαίνιση μπάνιου είναι γεγονός αφού το μπάνιο άλλαξε ολοκληρωτικά και στη θέση της μπανιέρας κατασκευάστηκε μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από κρύσταλλο ασφαλείας. Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες , ενώ τοποθετήθηκαν νέες ντουλάπες στα δύο υπνοδωμάτια. Τα δάπεδα ανανεώθηκαν με τα νέα πλακάκια marazzi που τοποθετήθηκαν σε μία όμορφη γκρι απόχρωση, η οποία έδεσε με όλο το σύνολο.

Τα παλαιά εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL .  Το διαμέρισμα εξοπλίστηκε με σύστημα συναγερμού, ενώ τοποθετήθηκε και νέα πόρτα ασφαλείας. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμορφες αποχρώσεις, ενώ εκεί που γκρεμίστηκε ο τοίχος στο σαλόνι δημιουργήθηκε δοκάρι με σποτ φωτισμού. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την όμορφη συνεργασία και της ευχόμαστε να έχει μία καλή διαμονή στο νέο τους σπίτι.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Ι. Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

24 Δεκεμβρίου 2016