Ανακαίνιση Στον Άγιο Δημήτριο

Ανακαίνιση Στον Άγιο Δημήτριο
Ανακαίνιση Στον Άγιο Δημήτριο

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε πρόσφατα άλλη μία ανακαίνιση στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι. Το διαμέρισμα δεν ήταν πολύ παλαιό αλλά έπρεπε να επέμβουμε με ολοκληρωτικές αλλαγές. Καταρχάς η κουζίνα μετατοπίστηκε σε άλλη θέση αφού γκρεμίστηκε ένας τοίχος. Έγινε σε μία όμορφη διχρωμία και στο τελείωμα της κατασκευάστηκε ένα επικαθήμενο βιτρινάκι στον πάγκο. Τα υδραυλικά του σπιτιού αντικαταστάθηκαν με νέα της γνωστής εταιρείας VALSIR.

Στη συνέχεια αλλάχθηκαν και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του διαμερίσματος και τοποθετήθηκε ένας νέος ηλεκτρολογικός πίνακας. Στη νέα θέση της ανακαίνισης της κουζίνας και συγκεκριμένα στο νεροχύτη κατασκευάστηκε ένα παράθυρο στη θέση της παλαιάς μπαλκονόπορτας.

Η ανακαίνιση συνεχίστηκε με την αντικατάσταση των παλαιών εσωτερικών πορτών με νέες πόρτες laminate, ενώ κατασκευάστηκαν και νέες ντουλάπες σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας. Το μπάνιο άλλαξε ολοκληρωτικά και δημιουργήθηκε μία ευρύχωρη χτιστή ντουζιέρα στη θέση της παλαιάς μπανιέρας, ενώ τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν είχαν όμορφες γήινες αποχρώσεις.

Δε θα μπορούσαμε ν αφήσουμε τα παλαιά πλακάκια των δαπέδων του υπόλοιπου σπιτιού, οπότε τοποθετήσαμε πλακάκια τετράγωνης διάστασης μιας και ο χώρος μας το επέτρεπε σε μία απαλή γήινη απόχρωση. Τα ξύλινα πατώματα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν και έδωσαν μία ανανέωση στο διαμέρισμα. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς οι οποίοι έδεσαν με όλο το σύνολο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και έχει διαμορφώσει διάφορα πακέτα ανακαίνισης τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

14 Νοεμβρίου 2016