Ανακαίνιση Μπάνιου στο Μαρούσι

Ανακαίνιση Μπάνιου στο Μαρούσι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Μπάνιου

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Μαρούσι συζητήσαμε ότι πρέπει να γίνει μία ανακαίνιση μπάνιου.

Το μπάνιο δεν ήταν αρκετά παλαιό, αλλά θέλαμε να κάνουμε μία ριζική ανανέωση. Καταρχάς αντικαταστάθηκαν οι παλαιές υδραυλικές σωληνώσεις νερού και αποχετεύσεις με νέες της γνωστής εταιρείας Valsir, ενώ η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία όμορφη ασύμμετρη ντουζιέρα με μία εσοχή για τοποθέτηση σαμπουάν που περικλείεται από μια καμπίνα τζαμιού από κρύσταλλο ασφαλείας.

Τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν στους τοίχους επιθυμούσαμε να μοιάζουν με πατητή τσιμεντοκονία και τελικά το πετύχαμε. Το δάπεδο και ο χτιστός πάγκος επενδύθηκαν με ένα τετράγωνο πλακάκι vintage   που ταίριαξε με το υπόλοιπο σύνολο. Τοποθετήθηκε κρεμαστή λεκάνη με εντοιχισμένο καζανάκι, ενώ η μπαταρία του νιπτήρα και της ντουζιέρας είναι εντοιχισμένες. Ο νιπτήρας που τοποθετήθηκε είναι επιτραπέζιος της γνωστής εταιρείας Gsi.

Η ανακαίνιση μπάνιου ολοκληρώθηκε με την κατασκευή οροφής από γυψοσανίδα με σποτ φωτισμού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μερικές ή πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

30 Οκτωβρίου 2016