Ανακαίνιση Κουζίνας Στο Γαλάτσι

Ανακαίνιση Κουζίνας Στο Γαλάτσι
Ανακαίνιση Κουζίνας Στο Γαλάτσι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Κουζίνας

Αφού επισκεφτήκαμε το διαμέρισμα της οικογένειας στο Γαλάτσι έπρεπε να γίνει μία ριζική ανακαίνιση κουζίνας. Το διαμέρισμα είχε δύο περάσματα για τα υπνοδωμάτια και το μπάνιο, ένα από το σαλόνι και ένα από την κουζίνα. Το πέρασμα από την κουζίνα κλείστηκε και έγινε τοίχος, ενώ χτίστηκε και η εσοχή που ήταν το ψυγείο. Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις άλλαξαν και τοποθετήθηκε φωτισμός πάνω από το νέο πάγκο της κουζίνας.

Ένα σώμα καλοριφέρ μεταφέρθηκε σε άλλη θέση αφού σ εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε πλέον το ψυγείο. Η βακελιτική κουζίνα κατασκευάστηκε σε δύο όμορφες γυαλιστερές αποχρώσεις, το λευκή και την κόκκινη σκούρα. Η λευκή απόχρωση της κουζίνας έχει ένα διακριτικό σχέδιο από λουλούδια. Ο απορροφητήρας είναι συρόμενος και ο νεροχύτης που τοποθετήθηκε είναι ανοξείδωτος. Η πρώτη φάση στην ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και περιμένουμε την οικογένεια να μας καλέσει για τη επόμενη φάση του διαμερίσματος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μερικές ή πλήρεις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, ενώ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

26 Σεπτεμβρίου 2016