Ανακαίνιση Σπιτιού Στην Αθήνα – Λυκαβηττό

Ανακαίνιση Σπιτιού Στην Αθήνα - Λυκαβηττό

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος

Αφού επισκεπτήκαμε το διαμέρισμα της οικογένειας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λυκαββητού, αποφασίσαμε να κάνουμε μία ολική ανακαίνιση σπιτιού. Αρχικά το διαμέρισμα είχε ένα κύριο μπάνιο αλλά επιθυμούσαμε και ένα wc οπότε γκρεμίσαμε το υπάρχων μπάνιο και το μικρύναμε, έτσι ώστε να κερδίσουμε χώρο για να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο wc. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε αφού δημιουργήθηκαν δύο νέα λειτουργικά μπάνια. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής μας. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση της κουζίνας, η οποία έγινε σε μία απόχρωση που θυμίζει retro.

Τα παλαιά κουφώματα αλουμινίου αντικαταστάθηκαν με νεα σε μία απόχρωση γκρι. Οι εσωτερικές πόρτες καθώς και τα δάπεδα ξύλου, μωσαικού και μαρμάρου έμειναν αφού πρώτα γυαλίστηκαν με ειδική μηχανή διότι επιθυμούσαμε να δώσουμε μία retro εικόνα στο διαμέρισμα. Η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος σε παλ αποχρώσεις. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια που μας εμπιστεύτηκε την ανακαίνιση του διαμερίσματός της και παρόλο που βρισκόταν εκτός Ελλάδας όταν γινόταν η ανακαίνιση είχαμε μία άψογη συνεργασία.

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων , επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

28 Μαΐου 2018