Ανακαίνιση Μπάνιου Στην Νέα Ιωνία

Ανακαίνιση Μπάνιου Στην Νέα Ιωνία

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Μπάνιου

Κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη μας επισκεφτήκαμε το διαμέρισμά του και αποφασίσαμε να κάνουμε μία ανακαίνιση μπάνιου. Η αφορμή για την ανακαίνιση πρώτον ήταν κάποιες υγρασίες που υπήρχαν λόγω των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και δεύτερον να γίνει μία ανανέωση και να γίνει πιο λειτουργικό. Αφού αποξηλώθηκαν τα πάντα από το παλαιό μπάνιο στη συνέχεια κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές σωληνώσεις και αποχετεύσεις της εταιρείας Valsir .

Η παλαιά μπανιέρα αντικαταστάθηκε και δημιουργήθηκε μία όμορφη χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από μία καμπίνα με συρόμενες πόρτες. Η ανακαίνιση μπάνιου συνεχίστηκε με την αντικατάσταση του παλαιού παραθύρου με νέο κούφωμα αλουμινίου. Η διάταξη του μπάνιου άλλαξε όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και έγινε αρκετά πιο λειτουργικό. Τα πλακάκια που χρησιμοποιήθηκαν είναι γρανίτης σε όμορφες γήινες αποχρώσεις του γκρι. Τέλος έγιναν κάποιες μετατροπές στα ηλεκτρολογικά του μπάνιου και χρωματίστηκε η οροφή του.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

30 Απριλίου 2018