Ανακαίνιση Μεζονέτας στο Μενίδι

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Μεζονέτας

Μία ακόμη δύσκολη ανακαίνιση σπιτιού στο Μενίδι ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Η μεζονέτα (όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες) ήταν σε άσχημη κατάσταση και έπρεπε να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Καταρχάς αποξηλώθηκαν όλα τα ραμποτέ που ήταν επενδυμένο το σπίτι και γκρεμίστηκε ένας τοίχος, έτσι ώστε να ενοποιηθεί η κουζίνα με το σαλόνι. Στον κάτω όροφο υπήρχε μία κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο όπου τελικά όπως θα δείτε, την θέση της κουζίνας πήρε ένα ευρύχωρο μπάνιο. Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν πλήρως με νέες σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής.

Προχωρήσαμε στην ανακαίνιση μπάνιου, όπου τα μπάνια απέκτησαν χτιστή ντουζιέρα και μία όμορφη κατασκευή για την τοποθέτηση των σαμπουάν και άλλων αξεσουάρ μπάνιου.

Στη συνέχεια έγινε η ανακαίνιση κουζίνας, όπου δημιουργήθηκε μία μοντέρνα κουζίνα σε γήινες αποχρώσεις από υλικό βακελίτη. Τα δάπεδα της μεζονέτας στρώθηκαν με πλακάκια από γρανίτη και αυτά σε γήινες αποχρώσεις του γκρι. Στο διαμέρισμα τοποθετήθηκαν νέες εσωτερικές πόρτες laminate και ντουλάπες στα υπνοδωμάτια.

Τέλος τα παλαιά ξύλινα εξωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL. Η παλαιά εσωτερική σκάλα τροποποιήθηκε αφού πρώτα για να κατέβεις στον κάτω όροφο έπρεπε να μπεις στο ένα υπνοδωμάτιο, ενώ τώρα μπορείς να κατέβεις από το σαλόνι όπως ενδείκνυται.

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανακαίνιση της μεζονέτας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια για την άψογη συνεργασία.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ι. Φούσκας ειδικεύεται στις ανακαινίσεις παλαιών σπιτιών και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα του γραφείου μας ή ηλεκτρονικά μέσω email και social media.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

17 Απριλίου 2016