Ολική Ανακαίνιση Μονοκατοικίας στον Πειραιά

Ολική Ανακαίνιση Μονοκατοικίας στον Πειραιά
Ολική Ανακαίνιση Μονοκατοικίας στον Πειραιά

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Μονοκατοικίας στον Πειραιά

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μία ακόμη ανακαίνιση σπιτιού την οποία αξίζει να δείτε λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το σπίτι είναι πολύ παλαιό και μας αναπολεί στις εποχές της μονοκατοικίας με αυλή σε μία ήσυχη περιοχή του Πειραιά.

Είχαμε πολλά να αντιμετωπίσουμε στη συγκεκριμένη ανακαίνιση, όπως οι υγρασίες, οι πέτρινοι τοίχοι και η στατικότατα αφού δεν υπήρχαν κολώνες και δοκάρια γεγονός που μας δυσκόλεψε στη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!

Το σπίτι δεν είχε μπάνιο εσωτερικά αλλά στην αυλή, οπότε έπρεπε να δημιουργηθεί ένα μπάνιο μέσα. Τα δύο δωμάτια δεν είχαν αυτόνομη είσοδο, οπότε κατασκευάστηκε διάδρομος χολ με αποτέλεσμα το κάθε δωμάτιο να έχει τη δική του είσοδο. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αποξηλώθηκαν και κατασκευάστηκαν νέες ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες της εποχής μας.

Δημιουργήθηκε ένα ευρύχωρο μπάνιο με χτιστή ντουζιέρα. Το σπίτι ήταν ψηλοτάβανο, όπως και όλα της εποχής του, οπότε κατασκευάσαμε ψευδοροφή από γυψοσανίδα με σποτ φωτισμού. Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL, ενώ τοποθετήθηκαν σίτες πλισέ.

Στο ένα δωμάτιο κατασκευάστηκε ντουλάπα βεστιάριο, ενώ τοποθετήθηκαν εσωτερικές πόρτες laminate σε μία όμορφη καφέ απόχρωση. Το πλυντήριο ρούχων τοποθετήθηκε στον παλαιό χώρο του μπάνιου στην αυλή, αφού διαμορφώθηκε όπως έπρεπε.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση κουζίνας, η οποία έγινε σε ευθεία γραμμή. Στα δάπεδα τοποθετήθηκαν πλακάκια από γρανίτη σε όμορφη απόχρωση του γκρι που θυμίζει τσιμεντοκονία. Το σπίτι θερμάνθηκε με φυσικό αέριο με ατομικό αυτόνομο λέβητα που βρίσκεται στην αυλή.

Τέλος η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε με τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά σε γήινες αποχρώσεις.

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αν τηλεφωνήσετε στα γραφεία μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

26 Μαρτίου 2016