Ανακαίνιση Σπιτιού στην Νέα Ερυθραία

Ανακαίνιση Σπιτιού στην Νέα Ερυθραία
Ανακαίνιση Σπιτιού στην Νέα Ερυθραία

Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Σπιτιού

Η εταιρεία μας βρέθηκε αντιμέτωπη με μία ανακαίνιση μίας σύγχρονης μεζονέτας. Η δυσκολία ήταν ότι το διαμέρισμα δεν ήταν παλαιό οπότε έπρεπε να γίνει μία αλλαγή, η οποία να είναι εμφανής και τελικά το καταφέραμε. Καταρχάς το πάτωμα άλλαξε και τοποθετήθηκε πάτωμα laminate της γνωστής επώνυμης εταιρείας tarkett αφού πριν από το ξύλο τοποθετήθηκε ειδικό ηχομονωτικό υπόστρωμα.

Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με την αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων εσωτερικών πορτών με πόρτες laminate σε μία όμορφη απόχρωση, η οποία έδεσε με το πάτωμα και τους χρωματισμούς του σπιτιού. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην αντικατάσταση των παλαιών ντουλαπών με νέες η μία από τις οποίες έγινε με συρόμενα φύλλα και χρωματιστό γυαλί στη μέση όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες. Η ολοκληρωτική αλλαγή έγινε στην ανακαίνιση του μπάνιου.

Η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα που κλείνει από κρύσταλλο με συρόμενες πόρτες. Η διαρρύθμιση άλλαξε και αντί για έπιπλο δημιουργήθηκε χτιστός πάγκος με έναν όμορφο επιτραπέζιο νιπτήρα. Τα πλακάκια στον πάγκο και την ντουζιέρα θυμίζουν πέτρα και δίνουν μία διαφορετική εικόνα στο μπάνιο. Τέλος κατασκευάστηκε οροφή με κρυφό φωτισμό από γυψοσανίδα. Στο σαλόνι θέλαμε να κάνουμε μία αλλαγή και συγκεκριμένα στο τζάκι. Δημιουργήσαμε μία όμορφη κατασκευή με ράφια και φωτισμό από γυψοσανίδα και στη μέση έγινε μία εσοχή για να τοποθετηθεί η τηλεόραση.

Η ανακαίνιση τελείωσε με την τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας και τους χρωματισμούς του διαμερίσματος με όμορφες γήινες αποχρώσεις. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεργαστούμε και ευχόμαστε να έχουμε και συνέχεια στο μέλλον.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

1 Οκτωβρίου 2017