fbpx

Επιλέξτε το πακέτο ανακαίνισης που σας ταιριάζει

Δημιουργήσαμε για εσάς 6 πακέτα ανακαίνισης για να επιλέξετε το ιδανικότερο για την δική σας περίπτωση!

Οι παρακάτω τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν διαμέρισμα 70τμ.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ

Οδηγίες για την επιλογή Πακέτου Ανακαίνισης

 

1. Σχεδιάστε το όνειρό σας

Ακόμη και πριν συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα για την ανακαίνιση σπιτιού, μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις ιδέες σας και να φανταστείτε τα όνειρά σας – απλά πρέπει να ξεπεραστούν οι λόγοι που δεν πρέπει να αναδιαμορφώσετε πρώτα το σπίτι σας.

Αν προσθέτετε ή επεκτείνετε ένα δωμάτιο, σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος και πώς οι αλλαγές θα επηρεάσουν τον χώρο. Επίσης, εξετάστε πώς η νέα κατασκευή θα επηρεάσει το γενικό πλαίσιο του σπιτιού σας. Μια υπερμεγέθη προσθήκη μπορεί να συντρίψει το σπίτι σας ή το πλήθος ενός μικρού μέρους. Ένα απλό πρόγραμμα λογισμικού σχεδιασμού στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να απεικονίσετε το σχέδιό σας.

2. Μάθετε από άλλους

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να εμπνευστείτε και να αποφύγετε τις παγίδες είναι να ακολουθήσετε τις εμπειρίες άλλων ιδιοκτητών σπιτιού. Ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν online ανταλλαγή απόψεων, μαζί με φόρμες απαντήσεων, πίνακες μηνυμάτων και αίθουσες συνομιλίας που σας επιτρέπουν να κάνετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε σχόλια. Στην εποχή της πληροφορίας ανταλλάξτε απόψεις!

3. Σκεφτείτε διορατικά

Αν και μπορεί να ονειρευτείτε ότι έχετε μια ευρύχωρη νέα προσθήκη, το έργο μπορεί να μην έχει νόημα αν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας σε λίγα χρόνια. Ένα πολυτελές μπάνιο μπορεί να τιμολογήσει το σπίτι σας πέρα από τις αξίες της περιοχής σας. Ορισμένα έργα, όπως η τοποθέτηση βινυλικών υλικών θα μειώσουν στην πραγματικότητα την αξία του σπιτιού σας.

Επιπλέον, οι ανάγκες της δικής σας οικογένειας μπορεί να διαφέρουν πολύ σε λίγα χρόνια. Τα πλάνα που σχεδιάζετε σήμερα ταιριάζουν στο μέλλον σας; Οι παρακάτω άξονες είναι κεντρικοί για την κατεύθυνση σας.

  • Σχέδιο αποθήκευσης
  • Κατασκευή για εξοικονόμηση ενέργειας
  • Επιλογή λειτουργικού και εργονομικού σχεδίου

4. Μετρήστε τα χρήματά σας

Ακόμα και οι καλύτεροι προϋπολογισμοί μπορούν να τεθούν εκτός. Οι πιθανότητες είναι ότι το έργο σε μία ανακαίνιση σπιτιού θα κοστίσει περισσότερο από ό, τι περιμένετε. Πριν να επιλέξετε το κεραμικό πλακάκι υψηλού επιπέδου, μάθετε πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα «μαξιλάρι» ασφαλείας από τις υπερβάσεις κόστους. Συλλέξτε στοιχεία που πρέπει να έχετε, τα οποία θα μπορούσαν να εξαλείψουν τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας, ενώ μπορεί να χρειαστεί να διερευνήσετε επισκευαστικά δάνεια και άλλες επιλογές χρηματοδότησης. Αν είστε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σας, συχνά το καλύτερο στοίχημα είναι μια πιστωτική γραμμή.

5. Επιλέξτε την ομάδα σας

Εκτός αν σχεδιάζετε να αναλάβετε ολόκληρο το έργο της ανακαίνισης σπιτιού από μόνοι σας, θα χρειαστείτε να προσλάβετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Φυσικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για σας είναι εξειδικευμένοι, με άδεια και σωστά ασφαλισμένοι.

Όμως, η εύρεση της καλύτερης ομάδας για το έργο αναδιαμόρφωσης υπερβαίνει έναν απλό έλεγχο αναφοράς. Ο αρχιτέκτονας που έχει κερδίσει κορυφαία βραβεία μπορεί να έχει ένα σχεδιαστικό όραμα πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Εάν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, συνεργαστείτε με κάποιον που γνωρίζει την χρονική περίοδο κατά την κατασκευή του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τους κατάλληλους τρόπους για να βρείτε τους επαγγελματίες που αισθάνεστε άνετοι.

6. Διαπραγμάτευση σύμβασης

Είτε σχεδιάζετε μια απλή εργασία ξυλουργικής είτε ένα μεγάλο έργο που απαιτεί τις υπηρεσίες ενός αρχιτέκτονα και ενός γενικού εργολάβου, οι παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή. Μην ξεκινήσετε την ανακαίνιση χωρίς γραπτή σύμβαση. Βεβαιωθείτε ότι όλοι συμφωνούν για το έργο που θα ολοκληρωθεί και πόσο καιρό θα διαρκέσει. Επίσης, πρέπει να είναι σαφής για τους τύπους υλικών που θα – και δεν θα χρησιμοποιηθούν.

7. Αποκτήστε νομιμότητα

Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, απαιτείται μια νόμιμη άδεια προτού προβείτε σε διαρθρωτικές αλλαγές στο σπίτι σας. Η οικοδομική άδεια διασφαλίζει ότι το έργο αναδιαμόρφωσης πληροί τους τοπικούς οικοδομικούς κώδικες και τους κανονισμούς ασφαλείας. Εάν ζείτε σε μια ιστορική συνοικία, η άδεια εξασφαλίζει επίσης ότι οι εξωτερικές αλλαγές στο σπίτι σας είναι σύμφωνες με τις οδηγίες της περιφέρειας και της νομοθεσίας. Ένας έμπειρος συνεργάτης θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στις νομικές διαδικασίες που τυχόν απαιτηθούν.

8. Σχέδιο για Προβλήματα – Δημιουργήστε βασικούς Κανόνες

Όσο μεγαλύτερη είναι η εργασία ανακαίνισης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν καταστροφές εξοπλισμού, ελλείψεις εφοδιασμού, λανθασμένες επικοινωνίες και καθυστερήσεις. Καταρτίστε κάποιους φιλικούς κανόνες για τους εργαζόμενους – πείτε τους πού μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους τη νύχτα. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε που θα παραμένουν τα υλικά εντός του χώρου σας.

Επιπροσθέτως, φροντίστε για εσάς και την οικογένειά σας. Σχεδιάστε τρόπους που μπορείτε να απολαύσετε την καθημερινότητά σας όταν οι περίοδοι είναι ιδιαίτερα αγχωτικοί.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ανακαίνισης και της αναδιαμόρφωσης. Η ανακαίνιση ευθυγραμμίζεται με τη συντήρηση και την αποκατάσταση – τηρώντας τις επισκευές και την αρχική πρόθεση για ένα σπίτι. Η ρίζα για την ανακαίνιση είναι κάτι διαφορετικό. Πολύ συχνά οι άνθρωποι εμπλέκονται στην αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού όταν αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουν είναι να αναδιαμορφώσουν τον εαυτό τους ή μια σχέση. Έτσι, ίσως θελήσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Γιατί πραγματικά θέλετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας;

Πολλοί άνθρωποι έχουν βάσιμους λόγους να κάνουν γεγονότα αλλαγής ζωής (π.χ χρήση αναπηρικού αμαξιδίου), διαφορετικές περιστάσεις (είναι οι ηλικιωμένοι γονείς που πρέπει να κινηθούν) ή προετοιμασία για το μέλλον (δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε έναν ανελκυστήρα στο σπίτι τώρα, πριν αυτό χρειαστεί;). Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε ανακαίνιση του σπιτιού, όμως, είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω στην αυτογνωσία. Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να κάνετε κάτι πριν κάνετε το σχέδιο και πώς πρέπει να το κάνετε.

Συχνές Ερωτήσεις

ΠOIOI EINAI OI ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η FOUSKAS CONSTRUCTION ;
Η FOUSKAS CONSTRUCTION είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2001! Ειδικεύεται σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, ενώ αναλαμβάνει και πλήρεις ανακαινίσεις.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η FOUSKAS CONSTRUCTION;
Η Εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία σε ανακαινίσεις όλων των τύπων κτιρίων. Είμαστε στη διάθεσή σας για ανακαίνιση διαμερίσματος, μονοκατοικίας, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ;
Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε το χώρο σας, η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων πακέτων ανακαίνισης, που περιλαμβάνουν ένα σύνολο προεπιλεγμένων εργασιών και σας προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής των υλικών! Αν το πακέτο δεν είναι ακριβώς όπως θα το θέλατε, προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής των υλικών ή των εργασιών.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ;
Η διαδικασία επιλογής ενός εκ των πακέτων που προσφέρει η εταιρεία μας, είναι απλή. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να οριστεί μία επίσκεψή μας στο χώρο σας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, προσφορά της εταιρείας μας.
ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ;
Ένας μηχανικός της Εταιρείας μας θα χαρεί να έρθει στο χώρο σας, χωρίς να υπάρξει καμία επιβάρυνση.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ;
Δεν πρόκειται να αλλάξει το κόστος που θα σημειώνεται στην γραπτή μας προσφορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης θελήσετε να προσθέσετε κάποια επιπλέον εργασία, θα συνυπολογίσουμε το κόστος στο τελικό σύνολο κόστους. Κάθε επιπλέον εργασία συνοδεύεται από σχετική προσφορά που προστίθεται στο γενικό σύνολο κόστους του έργου που μας έχετε αναθέσει.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ;
Κάθε ανακαίνιση είναι ιδιαίτερη και δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά της μέχρι να επισκεφθεί ο μηχανικός μας το χώρο σας και να σας παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα των εργασιών!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ;
Όχι! Ο μηχανικός της Εταιρείας μας που είναι υπεύθυνος για την ανακαίνισή σας θα έχει την ευθύνη για την επίβλεψη των εργασιών καθώς και για την ενημέρωσή σας για την πρόοδό τους.
Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ;
Φυσικά! Η FOUSKAS CONSTRUCTION σας παρέχει εγγύηση 5 χρόνων για κακοτεχνίες ή πιθανή αστοχία κάποιου υλικού. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προκλήθηκαν λόγω κακής χρήσης ή συντήρησης.